Δώρα γενεθλίων για παιδιά: θα τους μείνουν αξέχαστα

Συντάκτης: Ειρήνη Μαθιουδάκη, Διδάκτωρ Βιοχημείας - Συγγραφέας

Τα γενέθλια είναι μία πολύ σημαντική γιορτή για ένα παιδί. Η ημέρα αυτή είναι για τον εορτάζοντα γεμάτη χαρά, αγάπη, δώρα, φίλους και συγγενείς που του εύχονται χαρίζοντάς του τις καλύτερες αναμνήσεις. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο των γενεθλίων για το παιδί, δεν είναι άλλο από τα δώρα, μικρές προσφορές αγάπης από οικεία του πρόσωπα, που το γεμίζουν χαρά και ενθουσιασμό. Αν λοιπόν έχετε κι εσείς κάποιο παιδί, ανηψάκι, βαφτιστήρι ή ξαδελφάκι που γιορτάζει, μην χάσετε την ευκαιρία να του χαρίσετε μία ακόμη μοναδική ανάμνηση με το ξεχωριστό δώρο που θα του προσφέρετε.

Πέρα από τα κοινά δώρα γενεθλίων που μπορούμε να βρούμε στην αγορά, υπάρχει και η εναλλακτική του να φτιάξουμε εμείς οι ίδιοι ένα προσωποποιημένο δώρο με τη φωτογραφία ή το όνομα του παιδιού για αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Ένα προσωποποιημένο δώρο γενεθλίων είναι μία ξεχωριστή κίνηση που κρατάει για πάντα δημιουργώντας αναμνήσεις που μένουν μια ζωή.

Αρκεί απλά να σκεφτείτε την έκπληξη, τη χαρά και τον ενθουσιασμό ενός παιδιού όταν λάβει από τους γονείς του, τον αδελφό του, το θείο του ή τη νονά του ένα δώρο, που έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτό, και έχει πάνω το όνομά του και τη φωτογραφία του. Άλλωστε, ένα τέτοιο προσωποποιημένο δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη του παιδιού. Βρείτε το ιδανικό δώρο για το δικό σας παιδί από τις προτάσεις που ακολουθούν.

Παραμύθι γενεθλίων με ήρωα το παιδί

Ήρθε η στιγμή να ξεδιπλώσετε το συγγραφικό σας ταλέντο, για το δικό σας αγαπημένο παιδάκι. Γράψτε μία ιστορία γενεθλίων με ήρωα τον εορτάζοντα και τοποθετήστε στο εξώφυλλο το όνομα και την φωτογραφία του. Σίγουρα είναι ένα δώρο που θα μείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη του δημιουργώντας υπέροχες αναμνήσεις.

Προσωποποιημένο παζλ

Στην ίδια πάντα λογική, άλλο ένα ιδιαίτερο δώρο για το παιδί σας, είναι ένα προσωποποιημένο παζλ με το όνομα και τη φωτογραφία του. Το αν θα του το χαρίσετε έτοιμο ή σε κομμάτια είναι καθαρά δική σας επιλογή. Ίσως όμως εκπλαγεί περισσότερο όταν, καθώς θα το φτιάχνει, θα δει να εμφανίζεται σιγά σιγά η μορφή του.

Προσωποποιημένη κούπα

Το συγκεκριμένο δώρο απευθύνεται τόσο σε μικρούς, όσο και σε μεγάλους εορτάζοντες. Δημιουργήστε μία κούπα με τη φωτογραφία και το όνομα του παιδιού, στα αγαπημένα του χρώματα. Σίγουρα είναι κάτι που θα έχει για πάντα.

Προσωποποιημένο μπλοκ ζωγραφικής

Άλλη μία ωραία ιδέα που σίγουρα θα ξετρελάνει το παιδί σας, είναι ένα βιβλίο ζωγραφικής που θα έχει ως εξώφυλλο την φωτογραφία του και εσωτερικά θα περιλαμβάνει τις αγαπημένες του εικόνες, σε ασπρόμαυρο χρώμα, για να τις χρωματίσει το ίδιο το παιδί.

Τα προσωποποιημένα δώρα είναι μία πολύ όμορφη λύση για παιδικά γενέθλια και μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές ακόμα περιπτώσεις όπως, μπλουζάκια, σουπλά, πιατάκια, σοκολάτες, σελιδοδείκτες και πολλά άλλα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και εντυπωσιάστε τον μικρό σας ήρωα!

Συντάκτης: Ειρήνη Μαθιουδάκη, Διδάκτωρ Βιοχημείας - Συγγραφέας

Influence:

Η Ειρήνη Μαθιουδάκη γεννήθηκε το 1992 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Κρήτης το 2014…