Δύο μακιγιάζ που ταιριάζουν σε όλες: μεταλλικές αποχρώσεις και new smoky

Συντάκτης: Flowmagazine

Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι ό,τι πιο ωραίο έχει εφευρεθεί σε σκιά, καθώς ταιριάζει σε όλες και δίνει ένα αποτέλεσμα sexy και κομψό ταυτόχρονα. Όσο για το smoky eyes, σαγηνευτικό μεν, δύσκολο δε, εδώ θα βρείτε μια εκδοχή ιδανική για αρχάριους!

Πολύτιμα μέταλλα- Παίξτε με μεταλλικές αποχρώσεις

  1. Για να δημιουργήσετε αυτό το look χρειάζεστε σωστά φροντισμένη επιδερμίδα. Αφού εφαρμόσετε μια Ιδέα primer, απλώστε το φον ντε τεν και καλύψτε τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους με ένα υγρό κονσίλερ.
  2. Επιλέξτε χρυσές ή μεταλλικές σκιές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, και εφαρμόστε τες προσεκτικά σε όλο το κινητό βλέφαρο, μέχρι το κόκαλο του φρυδιού, και στα κάτω βλέφαρα. Μπορείτε να επιλέξετε μια κλασική σκιά ή, για έξτρα λάμψη, μια κρεμώδη.
  3. Τονίστε το βλέμμα σας εφαρμόζοντας προσεκτικά ελάχιστον λευκό μολύβι στο εσωτερικό των βλεφάρων και συμπληρώστε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.
  4. Για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας επιλέξτε ένα ρουζ σε ροδαλή απόχρωση, που από τη μια θα κάνει τέλεια αντίθεση με το βλέμμα σας και από την άλλη θα κάνει πιο ήπιο το αποτέλεσμα.

Smart tip: Για ένα πρωινό look επιλέξτε ένα nude κραγιόν, ενώ για μια glam βραδινή εμφάνιση προτιμήστε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό.

New smoky- μια πιο εύκολα εφαρμόσιμη εκδοχή με μπεζ-καφέ

  1. Απαραίτητη προϋπόθεση για το συγκεκριμένο look είναι να δώσετε έμφαση στο βλέμμα επιλέγοντας τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιών, τις οποίες με σωστή τεχνική θα «ντεγκραντάρετε» για να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  2. Με ένα καφέ μολύβι ματιών κάντε το περίγραμμα των βλεφάρων. Απλώστε μια σκιά σε παρεμφερή απόχρωση στο καπάκι και δημιουργήστε μια γωνία. Για το κόκαλο των φρυδιών επιλέξτε μια μπεζ σκιά που θα φωτίσει το βλέμμα.
  3. Σε αυτό το look η μάσκαρα παίζει σημαντικό ρόλο, αφού θα χαρίσει στο βλέμμα σας ένταση χωρίς υπερβολή. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μια καφέ μάσκαρα που θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο βαθύ.
  4. Τέλος, για τα χείλη σας επιλέξτε ένα κραγιόν στη φυσική απόχρωση των χειλιών σας και με ένα πινέλο «γεμίστε» τα πάνω και κάτω χείλη για ένα αισθησιακό αποτέλεσμα που θα συμπληρώσει ιδανικά την εμφάνισή σας προσδίδοντας ένταση.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…