Διεθνής έκθεση Energy-Photovoltaic 2011

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος

Την ευκαιρία να παρουσιάσουν οι αρμόδιοι φορείς και επιχειρήσεις τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας καθώς και τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη τους, προσφέρει η έκθεση Energy-Photovoltaic 2011. Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες τις στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Athens Metropolitan Expo και ολοκληρώνεται στις 2 Οκτωβρίου.

Πραγματοποιείται για 6η χρονιά και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου καθώς την προηγούμενη χρονιά ξεπέρασαν τις 20.000. Με περισσότερους από 230 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παραμένει η μεγαλύτερη αμιγής έκθεση για τα φωτοβολταϊκά και τις ΑΠΕ στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη.

Οι επισκέπτες αναμένεται να δουν στο χώρο όλες τις εξελίξεις σε τομείς όπως οι σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών , των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, και των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτηρίων. Επίσης αναμένονται προτάσεις για ολοκληρωμένες εφαρμογές, λύσεις και επενδυτικές προτάσεις για μικρά και μεγάλα έργα με «πράσινη ταυτότητα».

Σημαντικό είναι πως παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το 6ο Διεθνές Συνέδριο Enertech. Πρόκειται για ένα σημείο συνάντησης των ειδικών, που θα φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους όλων των κλάδων των ΑΠΕ, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, στελέχη Διεθνών Οργανισμών, του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο των ΑΠΕ. Την επιστημονική οργάνωση του συνεδρίου έχει αναλάβει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.

Ωράριο λειτουργίας

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 14:00-20:00

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 10:00-20:00

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 10:00-20:00

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 10:00-20:00

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr