Διεγερτικές στάσεις για στοματικό σεξ

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Influence:

Σε σχέση με το σεξ, τα σωστά προκαταρκτικά είναι το ήμισυ του παντός. Από τα είδη προκαταρκτικών το στοματικό σεξ είναι ίσως το αγαπημένο είδος και των δύο φύλων. Ο λόγος είναι ότι το καλό στοματικό σεξ μπορεί να προσφέρει την ίδια ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους.  Αρκεί να επιλέγετε τη σωστή θέση και για τους δύο και να θυμάστε να αξιοποιείτε, εκτός από τα χείλη, τη γλώσσα και ενίοτε, τα δόντια σας.

Ας δούμε πιο αναλυτικά:

Στο πρόσωπο της γυναίκας

Για τη γυναίκα, η συγκεκριμένη στάση είναι βολική και για τον παρτενέρ, πέρα για πέρα διεγερτική. Η γυναίκα ακουμπά σ’ ένα μαξιλάρι και ο άντρας βρίσκεται επάνω της, στο ύψος των ώμων της. Για υποστήριξη μπορεί ν’ ακουμπά στο κεφαλάρι του κρεβατιού ή τον τοίχο. Μην ξεχνάτε να τον κατευθύνετε κρατώντας τον σύντροφό σας από τους γλουτούς.

Με τα πόδια κλειστά

Είναι μία στάση που θα βρείτε ιδανική αν η πιο ανοιχτή της εκδοχή δε σας ενθουσιάζει. Εδώ, η γυναίκα είναι ξαπλωμένη και ο σύντροφός της είναι μπροστά της ξαπλωμένος ή ακουμπισμένος στα γόνατα. Η γυναίκα διατηρεί τα πόδια της κλειστά και αφήνει τον άντρα να διεγείρει το εκτεθειμένο σημείο της κλειτορίδας της.

Υπερυψωμένο ένα πόδι

Η στάση αυτή είναι μία παραλλαγή της παραδοσιακής στάσης. Και όμως, η ανύψωση του ενός ποδιού μπορεί να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση. Ο παρτενέρ είναι κάτω στα γόνατα και η γυναίκα ξαπλώνει ακουμπώντας σε μία άκρη του κρεβατιού. Στη συνέχεια, η γυναίκα σηκώνει το ένα της πόδι και τυλίγει τα χέρια γύρω από τον γλουτό της, ούτως ώστε ν’ ανασηκωθεί και να προσθέσει ένταση και κινητικότητα.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.