Δίδυμοι αδερφοί παντρεύονται δίδυμες αδερφές και θα μείνουν στο ίδιο σπίτι!

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

Μια είδηση που σπάει τους νόμους των πιθανοτήτων. Δίδυμοι αδερφοί θα παντρευτούν δίδυμες αδερφές, την ίδια ημέρα, στην ίδια εκκλησία και μάλιστα θα ζήσουν και στο ίδιο σπίτι. Που θα συμβούν όλα αυτά; Μα, που αλλού; Στις ΗΠΑ.

Οι δίδυμοι και οι δίδυμες, υπολογίζεται πως αποτελούν περίπου το 1,9% του παγκοσμίου πληθυσμού. Κι αν αυτό ακούγεται ως αμελητέο ποσοστό στον κόσμο των πιθανοτήτων, τότε το να παντρευτούν δύο ζευγάρια διδύμων… μεταξύ τους, ίσως να μην έχει γίνει ποτέ ξανά!

Αυτό συμβαίνει, όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Οι δίδυμοι αδερφοί Zack και Nick Lewan, από το Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ, αναμένεται να παντρευτούν τις δίδυμες αδελφές Krissie και Kassie Bevier!

Μαζί σε όλα δίδυμοι και δίδυμες!

Μάλιστα, προγραμματίζουν να παντρευτούν το ίδιο σαββατοκύριακο (σ.σ. το πρώτο του Αυγούστου), αλλά να ζήσουν και μια κοινή ζωή, αφού σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, σκοπεύουν να ζήσουν μέχρι και στο ίδιο διαμέρισμα!

Οι πρωταγωνιστές αυτής της ιδιαίτερης ιστορίας έχουν μέχρι και την ίδια ηλικία, αφού και οι τέσσερις είναι 24 ετών. Δηλώνουν πως κάνουν τα πάντα σε ζευγάρια, συνεπώς το να παντρευτούν μαζί ήταν μάλλον μονόδρομος.

Πάντως, έτσι για την… ποικιλία, δηλώνουν πως σκοπεύουν να περάσουν κάποιες μέρες χώρια κατά την διάρκεια του κοινού -κατά βάση- ταξιδιού του μέλιτος…

Η Kassie και ο Nick γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Grand Valley state University πριν από τέσσερα χρόνια. Στο πρώτο τους ραντεβού, έφεραν μαζί τα (δίδυμα) αδέλφια τους για… συμπαράσταση. Κάπως έτσι το… έτερο ζευγάρι, ο Zack και η Krissie ξεκίνησαν επίσης να βγαίνουν ραντεβού.

Όσο για την πρόταση γάμου από τους δίδυμους αδελφούς; Δεν θα το πιστέψετε: Την έκαναν την ίδια μέρα.

Πηγή: newsit.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…