Διαβάζω στο μωρό μου!

Συντάκτης: Τώνια Παπαδάκη

Διαβάζω στο μωρό μου!Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσουμε το διάβασμα! Περάστε δημιουργικό χρόνο με το παιδί σας διαβάζοντάς του όμορφες και σύντομες ιστορίες. Βοηθήστε το να μάθει τα ζώα, τα σχήματα και τα χρώματα. Θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο γρήγορα θα αρχίσει να αναπτύσσει και να εξελίσσει τις πνευματικές του δεξιότητες και την αντίληψή του για τον κόσμο που το περιβάλλει.

Συνδυάστε το διάβασμα με μια σειρά δραστηριοτήτων για να βοηθήσετε και στη χαλάρωση του μωρού σας. Όταν έρθει ή ώρα του ύπνου ξεκινήστε με ένα ζεστό μπάνιο, διαβάστε του ιστοριούλες με όμορφα χρώματα και σχέδια για όνειρα γλυκά και μετά δώστε του το βραδινό γάλα. Σίγουρα θα κοιμηθεί πιο εύκολα και όμορφα έχοντας συντροφιά την ηρεμία της δικής σας φωνής και τις πολύχρωμες εικόνες που μόλις είδε. Σήμερα προτείνουμε βιβλία για τους πολύ μικρούς μας φίλους λοιπόν. Βιβλία για παιδιά από 1 έτους και άνω από τις εκδόσεις Σαββάλα, που κυκλοφορούν σε μια όμορφη κασετίνα. Παρέα με τα χαριτωμένα ζωάκια μαθαίνουμε τα χρώματα τους αριθμούς, την ώρα και τα αντίθετα. Η σειρά κυκλοφορεί με τον τίτλο: Aς μάθουμε!

  • Ας μάθουμε την ώρα!

Μαθαίνουμε την ώρα με τη βοήθεια του συμπαθέστατου και δημιουργικού σκυλάκου Ντέμη που γιορτάζει τα γενέθλιά του κι ετοιμάζει ένα φοβερό πάρτυ!

  • Ας μάθουμε τα χρώματα!

Ο μικρός γατούλης Μάρικος πάει παραλία και μας ξεναγεί σε έναν πολύχρωμο και μαγευτικό κόσμο!

  • Ας μάθουμε τους αριθμούς!

Η έξυπνη αγελαδίτσα Κλάρα πηγαίνει στο σχολείο και διαπρέπει στα μαθηματικά!

  • Ας μάθουμε τα αντίθετα!

Ταξιδεύουμε με τον Τίμο, ένα αποδημητικό πουλί και μαθαίνουμε για τις εναλλαγές και τη διαφορετικότητα στη φύση και τον κόσμο.

Κάντε στο παιδί σας το πιο όμορφο δώρο, κι ανοίξτε του την πόρτα για έναν μαγικό κόσμο, τον κόσμο της φαντασίας και της δημιουργίας. Περάστε μαζί του πολύτιμο και δημιουργικό χρόνο και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και μακροπρόσθεσμα. Να είστε σίγουροι γι αυτό!

Συντάκτης: Τώνια Παπαδάκη,

Influence:

Παράλληλα με τη διδασκαλία της Αγγλικής και Γερμανικής Γλώσσας έχει εξελίξει και το ταλέντο της στη ζαχαροπλαστική και τις καλλιτεχνικές χειροποίητες δημιουργίες…