Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας, χωρίς να επιβαρύνετε το πορτοφόλι σας

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Το σπίτι μας δεν είναι απλά ένα μέρος, είναι ο χώρος που περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ζωή μας. Οπότε αυτόματα αποτελεί και έναν σημαντικό παράγοντα στην ζωή μας αφού εκεί έχουμε δημιουργήσει και τις περισσότερες αναμνήσεις. Ο χώρος του σπιτιού μας πρέπει να μας εμπνέει με το δικό μας προσωπικό στυλ. Αν βέβαια, δυσκολεύεστε όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, εμείς σας έχουμε την λύση για να ξεχωρίσετε χωρίς να χρεωθείτε.

Δώστε στο σπίτι σας άνεση και κομψότητα, με μαξιλάρια

Εκτός το ότι η λειτουργία τους είναι πρακτική, γιατί στηρίζουν την πλάτη προσφέροντας έτσι άνεση, θεωρείται και μια πινελιά κομψή μέσα στο σπίτι. Ποικίλουν σε χρώματα, σχέδια, σχήματα και μεγέθη οπότε αυτό σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε σύμφωνα με τα χρώματα του σπιτιού σας, συμπληρώνοντας έτσι το δωμάτιό σας.

Κάντε μία εντυπωσιακή είσοδο

Για να τραβήξετε τα βλέμματα των καλεσμένων σας, μπορείτε να τοποθετήσετε μία οικονομική ταπετσαρία, η οποία θα είναι τολμηρή και ελκυστική και θα ταιριάζει απόλυτα με τον υπόλοιπο χώρο.

Φωτισμός

Χρησιμοποιήστε τον φωτισμό για να τονίσετε το ντεκόρ σας. Ο καλός φωτισμός μπορεί να δώσει μια ζωντανή εμφάνιση στο δωμάτιό σας.

Καθρέφτες

Οι καθρέφτες έχουν το χάρισμα να δημιουργούν ψευδαισθήσεις. Εκτός του ότι μεγαλώνει τον χώρο ανάλογα με το που θα τον τοποθετήσετε, λειτουργεί και ως εργαλείο διακόσμησης.

Χρησιμοποιήστε καθημερινά υλικά για διακόσμηση

Πολλά κοινά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε όμορφα διακοσμητικά. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε βίντεο που σχετίζονται με χειροτεχνίες. Φτιάξτε αντικείμενα που θα λάμψουν στο σπίτι σας και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.

Επιτεύγματα των παιδιών σας

Τα τρόπαια και τα μετάλλια των παιδιών σας μην αφήνετε να πηγαίνουν χαμένα. Διακοσμήστε τα σε μία κατάλληλη γωνία του σπιτιού σας, δίνοντας έτσι εμφάνιση στον χώρο, αλλά χτίζοντας παράλληλα και αυτοπεποίθηση στο παιδί σας.

Πίνακες με έκφραση

Διάφορα μοντέρνα έργα τέχνης είναι διαθέσιμα στην αγορά σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε τον σωστό πίνακα, ανάλογα με το γούστο σας και βάλτε τον κάπου όπου θα κάνει θραύση.

Accessorize στο μπάνιο

Το μπάνιο είναι το σημείο που τραβάει την μεγαλύτερη προσοχή. Κάντε αυτό το μέρος ελκυστικό με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Οι πετσέτες, οι βέργες, ο φωτισμός, το χαλάκι, η κουρτίνα κ.α. είναι τα ανέξοδα στοιχεία με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε το μπάνιο σας.

Καθαριότητα

Όλες οι προσπάθειές σας θα πάνε χαμένες, εάν το σπίτι σας δεν είναι καθαρό και δεν μυρίζει όμορφα. Αφού λοιπόν καθαρίσετε το σπίτι σας λεπτομερώς, ψεκάστε με αποσμητικό χώρου για να τελειοποιήσετε αυτήν την προσπάθειά σας.

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr