Διαγωνισμός για ελληνίδες beauty bloggers

Ακολουθείς κάθε νέα τάση της μόδας; Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τα καλλυντικά σου; Έχεις άποψη πάνω σε θέματα ομορφιάς και την εκφράζεις μέσα από το δικό σου blog;

Το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr διοργανώνει ένα super διαγωνισμό για να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις καλύτερες ελληνίδες beauty bloggers!

Στείλτε μας ένα πρωτότυπο άρθρο σας για οποιοδήποτε θέμα ομορφιάς ή ευεξίας σας εκφράζει. Το θέμα του άρθρου θα μπορούσε να αφορά σε συμβουλές ομορφιάς, τις τάσεις της μόδας, ρεπορτάζ αγοράς, product reviews καλλυντικών κτλ.

Τα δώρα που θα κερδίσετε:

  • Τα 30 καλύτερα άρθρα θα δημοσιευτούν με το ονοματεπώνυμό σας στην ενότητα «Ομορφιά-Ευεξία» του περιοδικού.
  • Το blog των 30 νικητριών θα προβληθεί με ενεργό link σε άρθρο του flowmagazine.gr για τα καλύτερα beauty blogs.
  • Κάθε μια από τις 30 νικήτριες θα κερδίσει ένα από τα προσφερόμενα δώρα ομορφιάς-έκπληξη!! Σετ μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, κρέμες προσώπου,μάσκες και scrub περιμένουν να γίνουν δικά σας. Μπείτε στο link για να τα δείτε όλα.
  • Και το καλύτερο για το τέλος: Οι 3 κοπέλες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like στο δημοσιευμένο άρθρο τους θα κερδίσουν από ένα κόσμημα και δυνατότητα συνεργασίας με το flowmagazine.gr για product reviews καλλυντικών που θα σας προσφέρονται δωρεάν.

Μια καριέρα στον κόσμο της ομορφιάς γεννιέται!

Αυτός ο διαγωνισμός είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση!! Μοιράσου το πάθος σου μαζί μας!! Γίνε εσύ η νικήτρια blogger!

Η προθεσμία συμμετοχών έληξε. Τα 30 καλύτερα άρθρα θα δημοσιευτούν στην ενότητα Ομορφιά-Ευεξία έως 10/7 οπότε και θα ξεκινήσει η “ψηφοφορία” μέσω likes για να αναδειχτούν έως 30/7 οι 3 νικήτριες που θα κερδίσουν τα κοσμήματα και τη συνεργασία με το flowmagazine.gr.