Δεν έχετε χρόνο; Δοκιμάστε αυτές τις 3 στάσεις για ένα αξέχαστο quickie

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Για τις στιγμές που λαχταράτε ένα γρήγορο σεξ με τον σύντροφό σας, είτε είστε στο κλαμπ ή στο αυτοκίνητο, ή οπουδήποτε, αυτές οι 3 στάσεις είναι αυτό που αναζητάτε.

Κάθεστε απέναντι από τον σύντροφό σας στο κλαμπ, απορροφημένοι από την πληθωρική κουβέντα των φίλων σας και τη χορευτική upbeat μουσική από τον DJ. Αλλά το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι το μαγευτικό χαμόγελο που κάθεται στο πρόσωπο του συντρόφου σας, αυτό που μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για εσάς.

Με κάθε στιγμή που μοιράζεστε μαζί, τα γόνατά σας γίνονται αδύναμα, καταλήγοντας τηλεπαθητικά σε συμφωνία να συναντηθείτε σε ένα από τα άδεια δωμάτια στο πίσω μέρος. Ορίστε, η ευκαιρία σας να επιδοθείτε σε ένα γρήγορο σεξ ακριβώς εκεί!

Quickie Fix

Ξέρεις ότι θα είναι κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο όταν έχει κυριολεκτικά μέσα του τη λέξη “quickie”.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκύψετε στη μέση και να ακουμπήσετε τα χέρια σας σε ένα έπιπλο ή στο πάτωμα για στήριξη. Ο σύντροφός σας αξιοποιεί τη δύναμη της μεγάλης ώθησης, κρατώντας τους γοφούς σας και εισχωρώντας μέσα σας από πίσω, καθώς ο κόσμος σας συνεχίζει να εκρήγνυται, όλα χάρη στην ευτυχισμένη εισβολή. Καυτό, τόσο καυτό.

Το Hot Seat

Θυμηθείτε όταν η Jackie Burkhart άλλαξε το παιχνίδι για τα κορίτσια που αγαπούν τις φούστες σε όλο τον κόσμο με αυτή την εμβληματική σειρά: “Όταν το κάνεις στο αυτοκίνητο, οι φούστες είναι ο καλύτερός σου φίλος. Φερμουάρ, φερμουάρ, μπιμ, μπαμ, τελείωσες, ντύθηκες, επέστρεψες στο εμπορικό κέντρο”. Έχετε μήπως τέτοια φαντασίωση;

Αλλά εμείς λέμε, γιατί να περιορίζεσαι σε ερωτικές περιπέτειες στο αυτοκίνητο, όταν η θέση του καυτού καθίσματος είναι φτιαγμένη για πολλά περισσότερα. Ας καλύψουμε γρήγορα τα βασικά: Βάζεις τον σύντροφό σου να καθίσει (σκέψου καρέκλα, κρεβάτι, γραφείο ή ακόμα και σκάλες για το θέμα αυτό) και εσύ έρχεσαι με την πλάτη μέσα του, καθισμένη ανάμεσα στα πόδια του. Καβαλώντας μπρος-πίσω ελέγχετε τόσο τον ρυθμό όσο και τη γωνία εισόδου, ενώ δίνετε στον σύντροφό σας εύκολη πρόσβαση για να διεγείρει όλες τις άλλες περιοχές.

Pleasure Pick-Me-Up

Για τα κορίτσια που τρέφουν το όνειρο να είναι στο έλεος του συντρόφου τους, να αιωρούνται και να λικνίζονται στα δυνατά του χέρια καθώς σας γεμίζει, ενώ εσείς κρέμεστε από αυτόν, το Pick me up είναι η λύση!

Από το να στέκεστε στο κρεβάτι μέχρι το να κάνετε σεξ από όρθια θέση, αυτό μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να καταφέρετε να ισορροπήσετε, αλλά ας το παραδεχτούμε, είναι μια αξέχαστη εμπειρία εφόσον το ζήσετε!

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.