Δεκέμβριος: ερωτικές προβλέψεις για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού

Συντάκτης: Flowmagazine

Κατέφθασε ο μήνας των Χριστουγέννων. Ο Δεκέμβριος  για αρκετό κόσμο είναι ο καλύτερος μήνας μήνας της χρονιάς. Ποια ζώδια θα περάσουν όμορφα, αγαπισιάρικα και ερωτικά το διάστημα που διανύουμε;

Πάμε να  δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις ανάλογα το ζώδιο που μας εκπροσωπεί και το  δεκαήμερο του μήνα που γεννηθήκαμε.

ΚΡΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ιδανική περίοδος για να θέσεις στόχους για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Αναζητάς πλέον τις προοπτικές σε μία σχέση και ωριμάζουν οι επιθυμίες σου. Από τις 21 Δεκεμβρίου η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου,   προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις τυχερά Χριστούγεννα! Ευνοούνται νέες γνωριμίες για σένα που είσαι ελεύθερος!

Β Δεκαήμερο: Αυτό το μήνα χρειάζεται να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου για να αποφύγεις καβγαδάκια στην σχέση σου. Μην βιάζεσαι να κρίνεις ή και να αποφασίσεις, καθώς  ο τρόπος σου κάποιες στιγμές θα είναι απότομος. Αν δεν έχεις σχέση, μία νέα γνωριμία θα  είναι εντελώς εφήμερη.

Γ Δεκαήμερο: Ως τις 10 του μήνα λαμβάνεις χαρά από την  αισθηματική σου ζωή και μπορείς με κάθε τρόπο να ανανεωθείς και να απολαύσεις στιγμές. Στην πορεία του μήνα βάζεις γερά θεμέλια για την υλοποίηση στόχων και επιθυμιών στα αισθηματικά. Σταθεροποιείσαι και κάνεις βήματα για την αποκατάσταση μίας σχέσης!

Δεκέμβριος: ερωτικές προβλέψεις για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού

ΤΑΥΡΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ώρα να γίνεις περισσότερο αισιόδοξος. Από τις 10 έως τις 18 του μήνα η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω προσφέρει όμορφες προοπτικές στα αισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος ευνοούνται διαδικτυακές γνωριμίες ή και ένας έρωτας με διαφορά ηλικίας. Αν έχεις σχέση, ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα σε ανανεώσει  και  είναι βέβαιο ότι η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί. Η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα, προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική για μία πολύ θετική εξέλιξη στα αισθηματικά σου.

Β Δεκαήμερο: Τα δύσκολα πέρασαν και οφείλεις να τα αφήσεις πίσω σου και ακριβώς αυτό θα κάνεις. Ο μήνας προσφέρει την  προοπτική για μία νέα γνωριμία, οπότε και δίνεις πολύ περισσότερο χώρο στην κοινωνική σου ζωή, τολμάς, ρισκάρεις και διψάς για περιπέτεια η οποία όμως θα αξίζει τον κόπο!

Το διάστημα από 18 έως 25 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις που θα σε ανανεώσουν στα αισθηματικά. Ξαφνικές επικοινωνίες, προτάσεις και όμορφοι αιφνιδιασμοί σε βοηθούν να περάσεις υπέροχα Χριστούγεννα!

Γ Δεκαήμερο: Δεν έχεις περάσει εύκολα το 2022 και ο τελευταίος του μήνας έρχεται για να τεστάρει για λίγο τα μαθήματα που σου έχει δώσει ο χρόνος αλλά και ο Κρόνος στο πέρασμά του. Στον έρωτα λοιπόν θα κληθείς να πάρεις τελικές αποφάσεις, σκεπτόμενος ότι είναι απαραίτητο να δεις πιο σοβαρά το μέλλον μίας σχέσης. Το διάστημα από τις 25 Δεκεμβρίου και έπειτα, είναι πιο ανάλαφρο στα αισθηματικά, με εκπλήξεις.Ένας έρωτας από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επανέλθει  στο τέλος του μήνα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α Δεκαήμερο: Πάθος, ερωτισμός, νέες ερωτικές περιπέτειες αλλά και κατακτήσεις. Σίγουρα αυτό τον Δεκέμβριο δεν θα βαρεθείς στα ερωτικά σου, ενώ ως τις 8 του μήνα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία νέα σχέση! Η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει, διεκδικείς και κατακτάς αυτό που θέλεις, πρόσεξε μόνο τον ανάδρομο Ερμή   από τις 28 του μήνα και έπειτα, που ο Άρης  θα σου κάνει τα νεύρα σμπαράλια.

Β Δεκαήμερο: Τα βάζεις με όλους και με όλα αυτό το μήνα και αυτή η τάση ισχύει και στα αισθηματικά σου, όπου φαίνεται ότι τα έχεις «μαζεμένα». Οι πρώτες δέκα  ημέρες του Δεκέμβρη είναι σημαντικοί  για την ερωτική σου ζωή  γιατί θα προκύψουν καβγάδες ή και απότομοι χωρισμοί.

Εκρήξεις ζήλειας είναι και αυτές στο προσκήνιο. Σίγουρα όλη αυτή η ένταση ωστόσο, θα μπορούσε στην συνέχεια να υποχωρήσει συζητώντας με το σύντροφο  τα παράπονά σου, ή εκτονώνοντας την κατάσταση στην… κρεβατοκάμαρα!

Γ Δεκαήμερο: Μπερδεμένος και αλλόκοτος είναι ο Δεκέμβριος για τα αισθηματικά. Στο ξεκίνημά του ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Τοξότη φέρνουν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και αυτές μπορεί να είναι συναντήσεις, επικοινωνίες, ή ακόμα και νέες γνωριμίες. Ως τις 10 του μήνα είναι πολύ εύκολο να πέσεις σε λάθη, να εξιδανικεύσεις, να ωραιοποιήσεις ή και να ενδώσεις σε ερωτικούς πειρασμούς που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Στο τέλος του μήνα, θα λάβεις  πολλές απαντήσεις   από μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Δικαίωση στα αισθηματικά έρχεται στην πορεία του Δεκεμβρίου για σένα! Πετυχαίνεις έναν ερωτικό στόχο, ενώ η πορεία του μήνα είναι εξαιρετικά αναγεννησιακή για την σχέση σου, όπου θα μπορέσεις με το σύντροφό σου να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνετε μια νέα αρχή, ήδη από τις 23 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! Αν δεν έχεις σχέση, τότε το διάστημα 10-18 Δεκεμβρίου είναι εξαιρετικό για μία νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση από τις 23 του μήνα και έπειτα!

Β Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα του μήνα νιώθεις κουρασμένος και εξαντλημένος  από αισθηματική άποψη. Νιώθεις ότι κάνεις πολλές θυσίες και υποχωρήσεις στον έρωτα, είτε δεν έχεις τον χρόνο για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά.

Οι διαθέσεις σου αλλάζουν στην πορεία του μήνα και το διάστημα 18-15 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σίγουρα μπορώ να σου μιλήσω για ερωτική αναθέρμανση και αιφνίδιες εκπλήξεις που θα εκπληρώσουν κάθε βαθύτερη προσδοκία σου!

Γ Δεκαήμερο: Αναζητάς την ποιότητα στον έρωτα αυτόν το μήνα, όμως οι ψυχολογικές σου ανασφάλειες αλλά και όλα όσα έχουν μεσολαβήσει σε παρελθοντικό χρόνο, σε κάνουν να είσαι σε αναμμένα κάρβουνα. Η πορεία του μήνα όμως, είναι άκρως θετική για τον έρωτα, ιδιαίτερα από τις 25 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Στα τέλη του μήνα ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα φέρουν ερωτικά μηνύματα από το παρελθόν και μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή!

Δεκέμβριος: ερωτικές προβλέψεις για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού

ΛΕΩΝ

Α Δεκαήμερο: Ως τις 8 Δεκεμβρίου κορυφώνονται κάποιες θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί ένας καινούργιος έρωτας. Για πολλούς από εσάς, ίσως και για σένα, αυτό το μήνα μπορεί να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο.  Η είσοδος του Δία στον Κριό στις 21/12 προσφέρει την ευκαιρία για νέες ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες, ενώ η βελτιωμένη διάθεσή σου θα σε βοηθήσει να έλξεις κοντά σου αυτό που θες αλλά και σου αξίζει!

Β Δεκαήμερο: Δύσκολο το φθινόπωρο που πέρασε στα αισθηματικά και… ακόμα δεν έχεις ησυχάσει, νιώθεις ακόμα βάρος και απογοήτευση από την εξέλιξη των αισθηματικών σου.

Ο Κρόνος από τις 4 Δεκεμβρίου περνά στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου και πλέον μπορείς να πάρεις ανάσα βλέποντας πιο ώριμα την εξέλιξη μίας σχέσης. Ο Δεκέμβριος είναι περισσότερο μήνας δικτύωσης και γνωριμιών, δεν σε βλέπω για την ώρα να αφήνεις πολλά περιθώρια για ερωτική προσέγγιση ή ερωτική αποκατάσταση!

Γ Δεκαήμερο: Το πέρασμα του Κρόνου στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου  είναι αισθητό στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα, γιατί συνειδητοποιήσεις την απόσταση, τα κενά ή και τα εμπόδια που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή ή σε μία σχέση σου. Είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος, αυτό το μήνα νιώθεις  μοναξιά  και έχεις την ανάγκη να κάνεις οριοθετήσεις, αναγνωρίζοντας τα παθήματα – μαθήματα που σου έχουν δοθεί ως τώρα! Πιο ανάλαφρες στα ερωτικά κρίνονται οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος σου επιφυλάσσει βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής, νέες ερωτικές περιπέτειες αλλά και κατακτήσεις στα αισθηματικά ιδιαίτερα το διάστημα 10-18 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βάζει τα δυνατά της, για να απολαύσεις στιγμές. Από τις 28 του μήνα και έπειτα θέλω προσοχή στα καβγαδάκια!

Β Δεκαήμερο: Οι πρώτες δέκα ημέρες του Δεκεμβρίου είναι έκρυθμες κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά μαζί φουντώνουν και τα ερωτικά με νεύρα, απαιτήσεις και απόλυτες συμπεριφορές. Η προσήλωσή σου στα επαγγελματικά θα στερήσει την ανεμελιά και τον χρόνο από τον έρωτα και την σχέση.  Το διάστημα 18-25 Δεκεμβρίου όμως, κρίνεται χαρούμενο στα ερωτικά, ενώ μία νέα ερωτική ιστορία (πολύ πιθανό και με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας) θα σε συναρπάσει.  Ένα ταξίδι με το ταίρι σου, θα φέρει ανανέωση!

Γ Δεκαήμερο: «Σαν μαγεμένο το μυαλό μου φτερουγίζει, η κάθε σκέψη μου κοντά σου τριγυρίζει», τραγουδάς αυτό το μήνα φίλε μου Παρθένε για τα αισθηματικά σου. Οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα κρίνονται απογοητευτικές, απατηλές και με εξαπατήσεις στα αισθηματικά.  Μην θολώνεις και πιστεύεις ό,τι ακούς και ό,τι νιώθεις αυτό τον καιρό! Απιστίες, διλήμματα και μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις έρχονται για να κάνουν την ερωτική σου ζωή άνω-κάτω. Ο Δεκέμβριος όμως έχει και τις εναλλαγές του και από τα Χριστούγεννα ως και το τέλος αυτής της χρονιάς αναμένεται ερωτική αναθέρμανση, επανασύνδεση, επικοινωνία με έναν έρωτα από το παρελθόν με τον οποίο ήθελες  να ξανασμίξεις εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Α Δεκαήμερο: Αυθόρμητος, με ενθουσιασμό, με ευκαιρίες νέων γνωριμιών και με περισσότερη τύχη στον τομέα των σχέσεων είσαι αυτό το μήνα Ζυγέ μου! Το σημαντικότερο νέο του Δεκέμβρη είναι ότι ο Δίας επανέρχεται στο ζώδιο του Κριού στις 21/12 , προσφέροντας ευκαιρίες, τύχη, εύνοια για δέσμευση και τόνωση της συντροφικής σου ζωής. Οπότε υπάρχει πιθανότητα συμβίωσης ή και γάμου.

Β Δεκαήμερο: Δεν θα βαρεθείς στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα, είναι πολύ πιθανό όμως να «τρώγεσαι» με τα ρούχα σου ή και να καβγαδίζεις, γιατί μπορεί να λέτε το ίδιο πράγμα με το ταίρι σου, αλλά ο καθένας να καταλαβαίνει κάτι διαφορετικό! Τα Χριστούγεννα αναμένεται να τα περάσεις πιο συντροφικά, οικογενειακά, ενώ το αίσθημα της νοσταλγίας δεν θα λείπει…

Γ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος ξεκινά με ενθουσιασμό, επικοινωνίες, προτάσεις, ιδέες και πιπεράτες γνωριμίες που σε συναρπάζουν! Από τις 4 του μήνα ο Κρόνος από το τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή, να ωριμάσουν τα «θέλω» σου, συχνά όμως μπορεί να γίνεις αρκετά απαιτητικός, βάζοντας όρια και κανόνες που θα φέρουν ένα προσωρινό «πάγωμα»! Στο τέλος του μήνα κάνεις τον απολογισμό της χρονιάς και συνειδητοποιείς λάθη και αδυναμίες στον έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Έφτασε ο καιρός να πας παρακάτω, να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε πίκρανε στο πέρασμα αυτής της χρονιάς. Ο μήνας έχει ερωτικές επικοινωνίες, εξωστρέφεια, συναντήσεις, γνωριμίες που βοηθούν το μυαλό σου να ξεχαστεί! Αν είσαι σε σχέση φρόντισε να αποφύγεις την προσκόλληση σε παραπτώματα του χτες και τα απωθημένα για να αποφύγεις την γκρίνια ιδιαίτερα από τις 28 του μήνα και έπειτα! Ένα ταξίδι, μία πρόταση, μία γνωριμία θα φέρουν την διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα από τις 23/12.

Β Δεκαήμερο: Έπειτα από χωρισμούς, καβγάδες, ανατροπές που έζησες στα αισθηματικά σου, τώρα θέλεις να ηρεμήσεις, να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ξαλαφρώσεις απ΄όλα όσα έζησες όλη την χρονιά, μα ειδικότερα τους τελευταίους μήνες!

Ως τις 10 του μήνα υπάρχουν νεύρα, εντάσεις και δεν μπορείς να ξεχάσεις ότι μεσολάβησε το τελευταίο διάστημα στα ερωτικά σου! Από τις 18-25 Δεκεμβρίου όμως, μπαίνεις σε μία πιο εξωστρεφή και κοινωνική διάθεση όπου δεν λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις και οι ανατροπές στα ερωτικά που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα.

Γ Δεκαήμερο: Από τη μία πλευρά πέφτεις με τα μούτρα σε έναν έρωτα, κάνοντας τις συναισθηματικές επενδύσεις σου ή σχέδια για το μέλλον,   από την άλλη όμως ζορίζεσαι γιατί αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες. Το πλήρωμα του χρόνου σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις που τρέναρες, ενώ πολύ πιθανό να νιώσεις ότι είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις τον δρόμο της σταθερής δέσμευσης. Αν διατηρείς μία σχέση που έχει περάσει προβλήματα, συγκρατήσου, μην κάνεις μεγάλα σχέδια … γιατί τα προβλήματα αυτά επανέρχονται σιγά  σιγά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α Δεκαήμερο: Είσαι από τα ζώδια που δεν μπορείς να έχεις παράπονο στα αισθηματικά στην πορεία του 2022. Η χρονιά θα κλείσει το ίδιο όμορφα όπως πέρασες την περίοδο από το Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο στα ερωτικά αφού επανέρχεται ο Δίας στον Κριό! Έρωτας, ενθουσιασμός, νέες ερωτικές ευκαιρίες ή ακόμα και η δυνατότητα να προχωρήσει μία ερωτική γνωριμία που έκανες το περασμένο χρονικό διάστημα.  Μην γίνεσαι επιπόλαιος   από τις 28/12 και έπειτα!

Β Δεκαήμερο: Νεύρα, θυμός, καβγάδες και τα αισθηματικά γίνονται «πεδίο μάχης» κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου, ιδιαίτερα τις πρώτες 10 ημέρες! Αν είσαι σε σχέση τότε δέχεσαι βολές από το ταίρι σου, που με την απότομη συμπεριφορά του σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου! Αν δεν έχεις σχέση, μην επενδύεις πολλά σε μία νέα ερωτική ιστορία, αλλά ούτε και σε κάποια επιστροφή παλαιού έρωτα! Η πορεία του μήνα έχει ερωτικές εξελίξεις, αλλά αρκετά άστατες.

Γ Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα του μήνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, είσαι εξωστρεφής, επικοινωνιακός και στα ερωτικά τα παίζεις όλα για όλα και παίρνεις τα ρίσκα σου. Οι δύσκολες γωνίες του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως, εύκολα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, σε διλήμματα, σε υποσχέσεις που θα πάρεις πίσω, αλλά και σε συναισθηματικά μπερδέματα!

Μην τάζεις, αλλά και μην πιστεύεις όλα όσα ακούς ιδιαίτερα τις πρώτες δέκα ημέρες. Σταδιακά ο Κρόνος από το τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει να δεις πιο λογικά και οριοθετημένα κάποιες καταστάσεις και θα σε ωθήσει σε σημαντικές σταθερές αποφάσεις για την πορεία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο: Είσαι από τους απόλυτα τυχερούς στον έρωτα αυτό τον Δεκέμβριο! Ο Ερμής από τις 7 του μήνα και η Αφροδίτη από τις 10 του μήνα στο ζώδιο σου, σε βάζουν σε κλίμα γιορτινό! Βελτιώνεται η σχέση σου, τα βρίσκεις με το ταίρι σου, επικοινωνείτε καλύτερα και σχεδιάζετε τις γιορτές οι οποίες θα φέρουν συναισθηματική ένωση και μία νέα αρχή μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση, αυτό το μήνα δεν θα μείνεις αδρανής. Η τύχη σου χαμογελά για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση!

Β Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος ξεκινά περίεργα και με αρκετά νεύρα, γιατί είσαι αρκετά κουρασμένος και συμβαίνουν πολλά στην ζωή σου που σε αποδιοργανώνουν!

Εκεί που έχεις αφήσει πίσω σου τα αισθηματικά, το διάστημα από τις 18-25 Δεκεμβρίου αφήνεις περισσότερα περιθώρια για να τονώσεις την αισθηματική σου ζωή. Έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που θες, έχεις τις ερωτικές σου κατακτήσεις, ενώ αιφνίδιες εξελίξεις σε κάνουν να απολαμβάνεις τις ημέρες των Χριστουγέννων στο μέγιστο βαθμό!

Γ Δεκαήμερο: Το πάθος είναι κυρίαρχο στα ερωτικά σου αυτό το μήνα, καθώς και κάποιες ενδόμυχες σκέψεις που γεννούν αμφιβολίες ή και ανασφάλειες. Από τις 25 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο σου αγγίζει θετικά το δεκαήμερό σου, προσφέρεται ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης, αναθέρμανσης, ενώ ο Ερμής ανάδρομος από τις 28 του μήνα στο ζώδιο σου, σε ωθεί σε ερωτικές αναθεωρήσεις ή ακόμα και δεύτερες ευκαιρίες σε μία σχέση που έχει περάσει από σαράντα κύματα αλλά συνεχίζει να είναι για σένα σημαντική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο: «Έρωτας ή φιλία, φιλία ή έρωτας»; Aυτό είναι ένα δίλημμα που πάντα υπάρχει στην ζωή σου αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ως τις 8 του μήνα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις και τους δύο τομείς (κοινωνικό και ερωτικό)! Στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα διατηρείς ωστόσο και κάποιες αποστάσεις ασφαλείας, ή είσαι σε κατάσταση αναμονής, τεστάροντας για λίγο το σύντροφό σου ή το άτομο που θες. Ωστόσο, ο Δίας στον Κριό από τις 21/12 είναι βέβαιο ότι φέρνει στο προσκήνιο πολλές νέες γνωριμίες.

Β Δεκαήμερο: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει αυτό πρέπει να θυμάσαι στα ερωτικά σου αυτό το μήνα αγαπητέ μου Υδροχόε. Έχεις περάσει πολλά και αυτό το μήνα θέλεις να τα αφήσεις πίσω σου και να κάνεις τις τρέλες σου, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν και το μετά.

Στον έρωτα όμως, ενώ θα παθιαστείς και θα πέσεις με τα μούτρα, να ξέρεις ότι η επιλογή σου είτε μπορεί να είναι επιπόλαιη, είτε οι συνθήκες δεν θα επιτρέψουν για την ώρα του να έχεις μία σταθερή πορεία με το άτομο που έχεις επιλέξει.

Γ Δεκαήμερο: Ο Κρόνος προχωρά και περνά στο δικό σου δεκαήμερο φίλε μου Υδροχόε και η βασική ανάγκη αυτό το μήνα είναι να δεις πιο ώριμα και σοβαρά όλους τους τομείς της ζωής σου –και τα αισθηματικά– αφού αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς και απογοητεύσεις.  Μία μόνιμη σχέση σου δοκιμάζεται και είτε σταθεροποιείται (αν πληροί τις προδιαγραφές) είτε διακόπτεται αν δεν έχει εξέλιξη! Αν είσαι ελεύθερος παίζεις ερωτικά και ενθουσιάζεσαι στο ξεκίνημα του μήνα βάζεις όμως αποστάσεις ασφαλείας, γιατί δεν νιώθεις την σιγουριά και την σταθερότητα που θα ήθελες.  

ΙΧΘΥΣ

Α Δεκαήμερο: Ουδέτερες είναι οι εξελίξεις των αισθηματικών σου στον τελευταίο μήνα της χρονιάς, δεν λείπουν όμως οι γκρίνιες και η νευρικότητα από τις 28 του μήνα που ο Άρης ανάδρομος από τους Διδύμους θα φέρει εντάσεις σε μία σταθερή σου σχέση. Το διάστημα 10-18 Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι το πιο κεφάτο, δημιουργικό, κοινωνικό… απόλαυσέ το!

Β Δεκαήμερο: Νεύρα, ένταση και αποσταθεροποίηση. Το 2022 κλείνει κάπως επεισοδιακά για τα αισθηματικά σου, όπου αισθάνεσαι ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ότι πλέον δεν έχεις άλλη υπομονή. Ως τις 10 του μήνα δείξε προσοχή σε νεύρα, καβγάδες και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Το καλύτερο χρονικό διάστημα για τα ερωτικά σου είναι η περίοδος 18-25/12 που αν είσαι ελεύθερος αναμένεται να έχεις και κάποια ξαφνική γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο.

Γ Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου νιώθεις ότι αλλού πατάς, αλλού βρίσκεσαι, είσαι μπερδεμένος και θολωμένος στα αισθηματικά, ενώ έχεις την τάση πανεύκολα, να πέσεις στην παγίδα των εξαπατήσεων, των εξιδανικεύσεων που θα σε βυθίζουν στον δικό σου φανταστικό κόσμο της πλάνης.

Σύνοψη

Προσοχή λοιπόν ως τις 10  του μήνα στα αισθηματικά, γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Από τις 25 του μήνα και έπειτα, μπαίνεις στο καλύτερο διάστημα των ερωτικών σου, όπου η σχέση σου θα ανανεωθεί και θα εκπληρωθούν κάποιες προσδοκίες σου. Επίσης, προσοχή σε συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος , που είναι μέσα στα πλάνα των τελευταίων ημερών του μήνα.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…