Δείξτε λίγη αγάπη στον εαυτό σας

Συντάκτης: Ελευθερία Δαμάλα

Καμιά φορά μπορεί να μπλέξετε με τις πολλές υποχρεώσεις του σπιτιού, του φιλικού περιβάλλοντος, της οικογενείας ακόμα και λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας. 

Προσπαθείτε να τα έχετε όλα και όλους ευχαριστημένους, με αποτέλεσμα να παραμελείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. 

Η ψυχική υγεία είναι σημαντική και παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή όλων, για αυτό δεν πρέπει να παραλείπετε να δείχνετε στον εαυτό σας την αγάπη που του αξίζει με όποιον  τρόπο θέλετε. Εμείς σας προτείνουμε μερικά πράγματα μπορείτε να κάνετε, ώστε να περιποιηθείτε και να ξεκουράσετε τον εαυτό σας, που θα βοηθήσει και την ψυχική σας υγεία. 

1. Άρωμα

Ένα αρωματικό χώρου η κεράκια στο μπάνιο είναι μια καλή ιδέα για χαλάρωση. Οι πιο απαλές και πιο γλυκές μυρωδιές θα σας χαλαρώσουν και θα ενισχύσουν την διαθεσή σας.Υπάρχουν διάφορα κεράκια, με πιο απαλές και πιο έντονες μυρωδιές σε διάφορα μεγέθη και χρώματα στην αγορά, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. 

2. Μπάνιο 

Αν έχετε μπανιέρα είστε πολύ τυχεροί.Ένα μπάνιο σε χλιαρό προς ζεστό νερό είναι ό,τι πιο αναζωογονητικό μπορείτε να κάνετε. Βάλτε μερικά άλατα μπάνιου ή ακόμα και bath bombs. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσετε το δέρμα σας, θα χαλαρώσετε και θα ανεβάσετε την ενέργειά σας.

3. Μάσκα προσώπου 

Απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας smoothie ή διαβάζοντας ένα βιβλίο, εφαρμόστε μια ενυδατική μάσκα προσώπου πάνω σας. Αυτή η απλή κίνηση θα βοηθήσει το δέρμα σας περισσότερο από όσο φαντάζεστε. 

4. Περιποίηση προσώπου 

Πέρα από την μάσκα προσώπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μάσκα μαλλιών για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα ομορφιάςόπως scrub για το σώμα σας. 

5. Ένα ποτήρι με όποιο ρόφημα θέλετε

Όχι, δεν μιλάμε αναγκαστικά για αλκοόλ. Ναι μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας ποτήρι κρασί, αλλά γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι διαφορετικό αλλά καλύτερο; Επιλέξτε ένα smoothie που να περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά που θα ενισχύσουν το σώμα και το πνεύμα σας.

Συντάκτης: Ελευθερία Δαμάλα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.