Απίθανα προϊόντα στο Διαδίκτυο

Συντάκτης: Flowmagazine

Ο οίστρος δημιουργικότητας μερικών ανθρώπων δεν σταματάει πουθενά! Μπορεί τα προϊόντα τους να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστικά αλλά είναι πρωτότυπα. Αλιεύσαμε στο διαδίκτυο και σας παρουσιάζουμε,,,

ΚΡΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ

Φανταστήκατε ποτέ ότι τα κράνη των μοτοσικλετών θα μπορούσαν να είχαν τη μορφή ακτινιδίου, κάποιου σημείου του ανθρωπίνου σώματος ή ότι μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Και όμως γίνεται… Διαλέξτε το σχέδιο που σας αρμόζει και εμπρός στους δρόμους.

http://www.inewidea.com/2010/07/28/32502.html

Μ-DRESS

Το M-Dress είναι ένα μεταξωτό φόρεμα, το οποίο μπορεί να δεχθεί την κάρτα SIM του αριθμού σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δεχθείτε αλλά και να κάνετε κλήσεις χωρίς να κουβαλάτε και το κανονικό κινητό σας μαζί! Όταν κουδουνίζει το κινητό σηκώνεται το χέρι σας όπως στη φωτογραφία και μιλάτε. Βέβαια η εταιρεία ακόμα δεν έχει απαντήσει στο πως θα κουδουνίζεται και από πού θα ακούγεται ο ήχος και φυσικά από πού θα φορτίζει. Αλλά το ψαχτήρι συνεχίζει τις έρευνες οπότε μείνετε συντονισμένοι.

http://www.xblog.gr/?p=20688

ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΝΕΛ

Οι Voltaic Solar Bags είναι κινητές μονάδες παραγωγής ενέργειας από τον ήλιο, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να φορτίσουν οποιαδήποτε μικρή ηλεκτρονική συσκευή όπως: κινητά τηλέφωνα, κάμερες, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, iPod, iPhone, PDA, MP3 κ.α. Επίσης για εφεδρικούς τρόπους φόρτισης η τσάντα περιέχει έναν AC φορτιστή ταξιδίου και ένα φορτιστή μέσω του αναπτήρα του αυτοκινήτου. Οπότε αν ξεμείνετε στην πεζοπορία το Ipodσας τώρα έχετε τη λύση.

http://www.bagz.gr/voltaic-solar-backpack–power-pack–adaptors-1001.html

Μπλουζάκι με Wifi

Θέλετε να δείτε την ισχύ του διαθέσιμου ασύρματου δικτύου χωρίς να ανοίξετε το laptopή το PDAσας; Και όμως η λύση βρέθηκε με αυτό το μοναδικό μπλουζάκι που δείχνει τη δύναμη του ασύρματου δικτύου. Πλένεται στο χέρι, δέχεται 4 μπαταρίες ΑΑΑ και σίγουρα είναι το πιο πρωτότυπο μπλουζάκι που θα έχετε στην ντουλάπα σας.

http://www.anelpako.gr/index.php?act=viewProd&productId=45

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…