Σινεμά VIP με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια!

Συντάκτης: Flowmagazine

Σινεμά στην Ελβετία προσφέρει VIP υπηρεσίες στους θεατές με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ζηλεύουμε απίστευτα και θα θέλαμε κι εμείς σύντομα κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.

Πράγματι, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία με όλες τις ανέσεις, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, στην απόλυτη χαλάρωση.

Σινεμά VIP με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια!

Στην Ελβετία, λοιπόν, δημιουργήθηκε μία ειδική κινηματογραφική αίθουσα VIP, στην οποία υπάρχουν τοποθετημένα διπλά κρεβάτια με μαξιλάρια, και όχι μόνο! Υπάρχουν επιπρόσθετα προνόμια, όπως αναψυκτικά και σνακς, χωρίς να χρειαστεί ο θεατής να περιμένει στην ουρά. Ακόμα, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να σερβίρονται από τους υπαλλήλους στο κρεβάτι!

Σινεμά VIP με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια!

Αυτή η VIP Κινηματογραφική αίθουσα είναι στο Pathe του Σπράιτερμπαν και διαθέτει 11 διπλά κρεβάτια απέναντι από τη μεγάλη οθόνη. Εννοείται ότι τα σεντόνια και τα μαξιλάρια αλλάζουν ύστερα από κάθε χρήση. Το ατομικό εισιτήριο ανέρχεται στα 32,6 ευρώ και δεν είναι καθόλου κακή τιμή, αν σκεφτείς ότι θα ζήσεις μία τέτοιου είδους εμπειρία έστω και μία φορά στη ζωή σου. Βέβαια, ακόμα κι αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτή η ιδέα, μπορεί πάντοτε να επισκέπτεται την VIPLounge αίθουσα με μεγάλες πολυθρόνες και απίστευτα άνετους διπλούς καναπέδες. Υπάρχουν δε, ακόμα και VIP αίθουσες, ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά με τσουλήθρα, μεγάλα μαξιλάρια και παιχνίδια!

Σινεμά VIP με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια!

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του σινεμά, Βενάτσιο ντι Μπάκο, η εταιρία φιλοδοξεί να προσφέρει στο κοινό κάτι πραγματικά καινοτόμο.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…