Βιβλία για να διακριθείς στη δουλειά και στη ζωή

Συντάκτης: Flowmagazine

ROB YEUNG

Αυτοπεποίθηση

Η τέχνη ν’ αποκτάς αυτά που θέλεις

Μετάφραση: Γεωργία Ν. Πειρουνάκη

Επιμέλεια: Μάγδα Καραβιώτη

Σελ: 272, Εκδόσεις: Κριτική

Περιληπτικά

Ο Rob Yeung συνδυάζει σύγχρονες μεθόδους, όπως η γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός, η θετική ψυχολογία, ανοίγοντας το δρόμο για την επιτυχία. Με τεχνικές και ασκήσεις σε βοηθά να καταπολεμάς κάθε φορά την ανασφάλεια και τους φόβους σου, να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά σε απαιτητικές περιστάσεις, να προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Στο βιβλίο θα μάθεις πώς ν’ αντιμετωπίζεις το άγχος και την αναβλητικότητά σου, πώς να θέτεις και να πετυχαίνεις συγκεκριμένους στόχους, πώς ν’ αφήνεις τις καλύτερες εντυπώσεις σε συνεντεύξεις για δουλειά, πώς να ξεχωρίζεις όπου κι αν βρίσκεσαι.

JURGEN WOLFF

Focus

Η δύναμη της στοχευμένης σκέψης

Μετάφραση: Ηρώ Νικολάου

Σελ. 272, Εκδόσεις: Κριτική

Περιληπτικά

Καθημερινά οι πληροφορίες μάς κατακλύζουν. Ο χρόνος είναι ελάχιστοςμπροστά στις υποχρεώσεις.Πώς θα οργανώσουμε την κάθε μέρα; Πού θα επικεντρώσουμε την ενέργειά μας, ώστε να γίνουμε πιο αποδοτικοί και τελικά πιο ευτυχισμένοι;

Το Focus: Η δύναμη της στοχευμένης σκέψης δείχνει πώς να διοχετεύουμε τις δυνάμεις μας στα σημαντικά πράγματα κάθε στιγμή της ημέρας, αφήνοντας στην άκρη ό,τι μας αγχώνει και μας αποπροσανατολίζει.Μετεχνικέςκαι εργαλεία,μας παρακινείνα βρούμε το δικό μας δρόμο για την επιτυχίακαι –το σπουδαιότερο– να μη λοξοδρομήσουμε από αυτόν.

Συγκεκριμένα, βοηθά να εστιάζουμε στα ουσιώδη με την αρχή του 80/20 του Pareto, να οργανώνουμε σωστά το χρόνο μας, να διακρινόμαστε στις συσκέψεις, να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τις πληροφορίες, να δαμάζουμε το «τέρας» του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

JAMES BORG

Επιρροή

Η τέχνη να πείθεις

Μετάφραση: Κλαίρη Παπαμιχαήλ

Επιμέλεια: Μάγδα Καραβιώτη

Σελ: 360, Εκδόσεις: Κριτική

Περιληπτικά

Σ’ έναν κόσμο απαιτητικό, που κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, νικητής βγαίνει ο πιο πειστικός. Η ικανότητα να επηρεάζουμε τους γύρω μας, να τους πείθουμε να συμφωνούν με τις ιδέες και να δέχονται τα αιτήματά μας, αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία στη δουλειά και στη ζωή.

Ο James Borg, ξεκινώντας από τον Αριστοτέλη και φτάνοντας στα πορίσματα των πιο πρόσφατων ερευνών, δίνει έναν ολοκληρωμένο και συνάμα απλό οδηγό που μας μυεί στην τέχνη της επιρροής.

Το βιβλίο απέσπασε το βραβείο αναγνωστών του περιοδικού Management Today

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…