Η τέχνη της επικοινωνίας- 30ο δωρεάν σεμινάριο από το Believe In You

Συντάκτης: Flowmagazine

Στην επικοινωνία μας με τους άλλους πολύ συχνά συναντάμε εμπόδια με αποτέλεσμα να νιώθουμε ανίκανοι να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. Υπάρχουν τουλάχιστον 30 εμπόδια στην αποτελεσματική επικοινωνία. Αν θέλετε να τα ανακαλύψετε και να τα υπερνικήσετε, σας προσκαλούμε με χαρά στο 30ο δωρεάν σεμινάριο της δράσης Believe In You, που θα τα γνωρίσουμε από κοντά.

Το ξέρατε ότι η πηγή κάθε σύγκρουσης στην προσωπική ή στην εργασιακή σας ζωή κρύβει στις ρίζες της την Επικοινωνία; Η κακή επικοινωνία είναι η βαθύτερη αιτία που προκαλεί κάθε ασυνεννοησία και πρόβλημα στις ανθρώπινες σχέσεις. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να κατακτήσουμε αυτή τη δεξιότητα προκειμένου να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, να επικοινωνήσουμε ακόμα καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας; Η απάντηση είναι με εκπαίδευση και εξάσκηση.

Βάζοντας τα θεμέλια για αυτό, το Believe In You σας προσκαλεί στο νέο δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Η τέχνη της επικοινωνίας». Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι εισαγωγικό και για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων επικοινωνίας που θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου 2018. Το Communication Skills Training του Believe In You είναι ένα τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις 10 βασικές δεξιότητες επικοινωνίας και υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά.

Μεθοδολογία:

  • Θεωρία-χρήση διαφανειών
  • Πρακτικές συμβουλές
  • Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP)
  • Συζήτηση
  • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Θέματα σεμιναρίου:

– Ποιές είναι οι βασικές συνιστώσες της επικοινωνίας που θα πρέπει να γνωρίζουμε

– Πώς θα ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία μας

– Ποιές είναι οι 10 δεξιότητες επικοινωνίας και γιατί μας δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη ζωή και στην εργασία

– Τι ρόλο παίζει ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός στην επικοινωνία

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: 2 Φεβρουαρίου 2018

Τόπος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας (Ιπποκράτους 22 και Ναυαρίνου, Αθήνα)

Ώρες διεξαγωγής: 18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106128281και 6974781051.

Καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

[Οι συμμετοχές για το σεμινάριο έχουν κλείσει]

Γιατί τελικά το να επικοινωνείς αποτελεσματικά και να κερδίζεις τη συμπάθεια των γύρω σου είναι μια τέχνη. Καλλιεργείται δια βίου και όσο την εξασκείς, τόσο καλύτερος γίνεσαι. Όπως και οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες όλων των εποχών δεν έπαψαν ποτέ να εξασκούν την τέχνη τους, έτσι κι εμείς θα πρέπει να αποφασίσουμε να καλλιεργούμε τη δεξιοτεχνία μας στην επικοινωνία εφ’ όρου ζωής.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, το πρόγραμμα θα σας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να πάρετε την απόφαση και φυσικά …να μας την επικοινωνήσετε, για να κρατήσετε θέση.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…