Το Believe In You, κλείνοντας 4 χρόνια συνεχούς προσφοράς γνώσης και έμπνευσης για όλο τον κόσμο, επιστρέφει με το 28ο δωρεάν σεμινάριο αφιερωμένο σε ένα θέμα που μας βασανίζει στην καθημερινότητά μας- το άγχος!

Για άλλη μια φορά ο φιλόξενος χώρος της Office Plus στην Άνω Γλυφάδα θα καλοδεχτεί όλους εσάς που θα αποφασίσετε να διώξετε μια για πάντα το άγχος από τη ζωή σας. Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, 6 με 9 σας περιμένουμε.

Διαχείριση άγχους

Οι σύγχρονοι ρυθμοί έχουν κάνει για πολλούς από εμάς το άγχος αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Αγχωνόμαστε για το χρόνο, για τα χρήματα, για την εργασία, για την οικογένεια… Ωστόσο, όπως έχει πει ο Charles Haddon Spurgeon: «Το άγχος δεν αδειάζει το αύριο από τις λύπες του, αλλά αδειάζει το σήμερα από τη δύναμή του». Στόχος του σεμιναρίου είναι, μέσα από πρακτικές συμβουλές και ασκήσεις, να μάθουμε να θέτουμε το άγχος υπό τον έλεγχό μας και να ζούμε μία πιο ξένοιαστη ζωή!

Θέματα σεμιναρίου:

  • Πώς να διαχειριστούμε το άγχος μακροχρόνια
  • Πώς να οργανώσουμε τη ζωή μας ώστε να έχουμε λιγότερες πηγές στρες
  • Ποιά είναι η προδιάθεσή μας για άγχος
  • Πώς να είμαστε λιγότερο επιρρεπείς στο άγχος
  • Πώς να πολεμήσουμε το στρες στην καθημερινότητα

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας (Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 23/01/17

Τόπος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο Office Plus, Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα

Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 21:00

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Προτεραιότητα στη λίστα συμμετεχόντων θα έχουν σαφώς όσοι είχαν δηλώσει στο προηγούμενο σεμινάριο που ακυρώθηκε.

[ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ]