Άνθρωποι ανικανοποίητοι, εκνευρισμένοι, δυστυχισμένοι κυκλοφορούν παντού γύρω μας. Το ξέρατε ότι η πηγή κάθε σύγκρουσης στην προσωπική ή στην εργασιακή σας ζωή κρύβει στις ρίζες της την Επικοινωνία; Η κακή επικοινωνία είναι η βαθύτερη αιτία που προκαλεί κάθε ασυνεννοησία και πρόβλημα στις ανθρώπινες σχέσεις.

Στην επικοινωνία μας με τους άλλους πολύ συχνά συναντάμε εμπόδια με αποτέλεσμα να νιώθουμε ανίκανοι να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. Η επικοινωνία είναι η ικανότητα-κλειδί για την ευτυχία και την επιτυχία μας στην προσωπική και επαγγελματική ζωή!

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να κατακτήσουμε αυτή τη δεξιότητα προκειμένου να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, να επικοινωνήσουμε ακόμα καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας; Η απάντηση είναι με εκπαίδευση και εξάσκηση. Βάζοντας τα θεμέλια για αυτό, το Believe In You επιστρέφει με το νέο δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Η τέχνη της επικοινωνίας».

Γιατί τελικά το να επικοινωνείς αποτελεσματικά και να κερδίζεις τη συμπάθεια των γύρω σου είναι μια τέχνη. Καλλιεργείται δια βίου και όσο την εξασκείς, τόσο καλύτερος γίνεσαι. Όπως και οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες όλων των εποχών δεν έπαψαν ποτέ να εξασκούν την τέχνη τους, έτσι κι εμείς θα πρέπει να αποφασίσουμε να καλλιεργούμε τη δεξιοτεχνία μας στην επικοινωνία εφ’ όρου ζωής.

Το πώς θα το πετύχουμε αυτό, θα το ανακαλύψουμε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στο νέο δωρεάν σεμινάριο που θα υλοποιηθεί στο χώρο της Office Plus Business Center στην Άνω Γλυφάδα.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Αναλυτικότερα:

Μεθοδολογία:

  • Θεωρία-χρήση διαφανειών
  • Πρακτικές συμβουλές
  • Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP)
  • Συζήτηση
  • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Θέματα σεμιναρίου:

– Ποιές είναι οι βασικές συνιστώσες της επικοινωνίας που θα πρέπει να γνωρίζουμε

– Πώς θα ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία μας

– Τι ρόλο παίζει ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός στην επικοινωνία

– Πώς επηρεάζει το νοητικό μας προφίλ την αντίληψη και επικοινωνία μας

Σημαντικές Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Office Plus Business Center (Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα)

Ώρες διεξαγωγής: 18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051.

Καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποτελέσει εισαγωγικό και για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων επικοινωνίας που θα ξεκινήσει στις 23 Νοεμβρίου 2016. Μετά την επιτυχία του 1ου προγράμματος, θα ξεκινήσει η δεύτερη ομάδα σε ένα βιωματικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις 10 βασικές δεξιότητες επικοινωνίας. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αποκλειστική προσφορά

Όσοι παρακολουθήσουν το δωρεάν σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν (είτε την ίδια μέρα, είτε αργότερα) στο 2ο πρόγραμμα Communication Skills Training κερδίζοντας έκπτωση 100 ευρώ, από την αρχική τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφές δείτε εδώ.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ