Το “Believe in You θέλοντας να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, επιστρέφει στις 30 Αυγούστου με το 24ο δωρεάν σεμινάριο. Σκοπό έχει να δώσει ώθηση σε νέους επίδοξους επιχειρηματίες να κάνουν το ξεκίνημά τους, καλύπτοντας τα βασικά στοιχεία επιχειρηματικού σχεδιασμού, online και offline. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της Office Plus στην Άνω Γλυφάδα και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Πώς ξεκινάει μια νέα επιχείρηση

Σήμερα, η απόφαση για το ξεκίνημα της δικής σας επιχείρησης είναι ίσως πιο σύνθετη και δύσκολη από ποτέ άλλοτε. Δεν υπάρχει η κατάλληλη ηλικία ή η κατάλληλη εποχή, ούτε και η “μαγική” συνταγή για να το τολμήσετε! Εξάλλου η δημιουργία μιας επιχείρησης ήταν πάντα η διέξοδος στην ανάγκη δημιουργικών και φιλόδοξων ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή και ευημερία.

Η επιχειρηματική σας ιδέα για να μετατραπεί σε μια βιώσιμη επιχείρηση, απαιτεί πολύ δουλειά και καλούς συνεργάτες! Οπωσδήποτε το προϊόν ή υπηρεσία σας πρέπει να ικανοποιεί μια ανάγκη ή να λύνει ένα πρόβλημα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά και μεθοδικά τα επόμενα βήματα σας, να είστε προσεκτικοί και οργανωτικοί.

Φυσικά εκτός από ένα καλό business plan και μια αξιόπιστη έρευνα αγοράς, είναι πολύ σημαντικό να συμπεριλάβετε το στοιχείο της διαφοροποίησης στην ιδέα σας. Ίσως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να πετύχετε. Βρείτε ή εφεύρετε ένα τρόπο για να διαφοροποιηθείτε! Λειτουργήστε προνοητικά, συνεργαστείτε με ειδικούς και βρείτε όλα τα στοιχεία που θα προσδώσουν στο εγχείρημά σας πλεονέκτημα στην αγορά.

Όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι να είστε σε θέση να απαντήσετε τα παρακάτω ερωτήματα: Γιατί θέλετε να κάνετε τη δική σας δουλειά; Γνωρίζετε ποια είναι τα υπέρ και τα κατά του να δουλεύετε μόνοι σας; Ποια πιστεύετε ότι είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία σας; Είναι ερωτήσεις που απασχολούν πολλούς – ιδιαίτερα τους νέους – όταν έρχεται στη συζήτηση η προοπτική του “να κάνω τη δική μου επιχείρηση”. Να απαντήσετε ειλικρινά και αντικειμενικά, για να έρθετε πιο κοντά στο στόχο σας.

Δωρεάν σεμινάριο επιχειρηματικότητας τον Αύγουστο

Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται να δώσει το Believe In You την Τρίτη 30 Αυγούστου, με το δωρεάν σεμινάριο “Πως να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση”.

Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο της εταιρίας Office Plus Business Center, που είναι ο χορηγός του σεμιναρίου. Πρόκειται για ένα πρότυπο επιχειρηματικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων -και όχι μόνο.

Στόχος του σεμιναρίου;

Όπως αναφέρει και ο τίτλος του, σκοπός είναι να σας δώσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό πλάνο, αλλά και να εντοπίσετε με πρακτικούς τρόπους όλα τα tips για μια επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση. Το σεμινάριο θα καλύψει τα βασικά στοιχεία του επιχειρηματικού σχεδιασμού σε online και offline επίπεδο.

Εισηγητές του σεμιναρίου ο κος Αρσένης Πασχόπουλος, Digital Marketing Manager που θα καλύψει το κομμάτι του online και η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας που θα αναφερθεί στα βασικά βήματα του επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Ο κος. Αρσένης Πασχόπουλος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Just Online που εξειδικεύεται στο χώρο του διαδικτύου και της online διαφήμισης.

Η κα. Εύη Ξυραφά είναι δημιουργός και ιδιοκτήτρια του Believe In You, που διοργανώνει σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης ανοιχτά στο ευρύ κοινό, αλλά και εξειδικευμένα για εταιρείες και ομάδες ανθρώπων.

Για το πλήρες βιογραφικό των εισηγητών πατήστε εδώ:

Αρσένης Πασχόπουλος

Εύη Ξυραφά

Μεθοδολογία σεμιναρίου:

 • Θεωρία-χρήση διαφανειών
 • Ασκήσεις
 • Πρακτικές συμβουλές
 • Συζήτηση

Οφέλη

Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν τη βασική γνώση επιχειρηματικού σχεδιασμού τόσο online, όσο και offline. Συγκεκριμένα θα αναλυθούν:

 • Ποια βήματα να ακολουθήσετε στη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης
 • Πώς να αναγνωρίζετε τις ευκαιρίες
 • Πώς να επιλέξετε την ομάδα σας
 • Τι πρέπει να προσέξετε στη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης
 • Τι πρέπει να προσέξετε κατά το σχεδιασμό του εταιρικού σας site
 • Πωλήσεις online και offline – Πώς συνδυάζονται;
 • Ποιες επιλογές online προώθησης και διαφήμισης έχετε και ποια ταιριάζει στην επιχείρησή σας;
 • Ποια social media είναι απαραίτητα για τη δική σας επιχείρηση; Ποια λάθη πρέπει να αποφύγετε;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιδιώκει να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση.

Καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Περισσότερες πληροφορίες:

Ημερομηνία: Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρες 18:00-21:00

Τόπος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο της Office Plus Business Center

Διεύθυνση: Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα, Τ.Κ.16561

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Αν λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η ιδέα σας δεν είναι μόνο εξαιρετική αλλά υπάρχει κενό στην αγορά και διαφοροποίηση στο σκεπτικό σας, τότε είστε έτοιμοι να αναλύσετε το εγχείρημά σας περαιτέρω. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Βγείτε από τα όρια της ασφάλειας σας και μπείτε στη δράση. Σας περιμένουμε στο νέο δωρεάν σεμινάριο του Believe In You για να σας δώσουμε μια ώθηση για το ξεκίνημά σας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ