Το Believe in You είναι μία δράση κοινωνικού χαρακτήρα που έχει στόχο, μέσα από την εκπαίδευση, να κάνει πραγματικότητα αυτό που λέει και το όνομά του: να βοηθήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους, να βελτιώσουν τη ζωή τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Believe in You Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Believe in You για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα πλούσιο περιεχόμενο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης!

Life Skills E-Learning

Το Believe In You προσφέρει το αγαπημένο πρόγραμμα Life Skills και σε  E–learning για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν εξ’ αποστάσεως. Ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής, απόλυτα στοχευμένο στις δικές σας ανάγκες.

Believe in You Friends

Γίνετε φίλοι του Believe in You για να απολαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο προσωπικής ανάπτυξης!

Αποσπάσματα από σεμινάρια του Believe in You:

Εύη ΞυραφάΕύη Ξυραφά

Εργάζεται ως σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και ως εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Έχει εργασιακή εμπειρία ως καθηγήτρια προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς της Επικοινωνίας και της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων στα κολλέγια: Mediterranean College, European University, New York College, καθώς και σε αρκετά Δημόσια ΙΕΚ. Ακόμη έχει εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης της ΤΕΑΜ Α.Ε  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων με αντικείμενο την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών και μεγάλων ελληνικών εταιρειών. Ήταν επίσης Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Dale Carnegie σε προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών, σε θέματα Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης πελατών και Ομαδικής συνεργασίας.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων σχετικά με την Επικοινωνία, την Επιχειρηματικότητα και το HR. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Το 2010 δημιούργησε μαζί με την ομάδα της το διαδικτυακό περιοδικό flowmagazine.gr, στο οποίο αρθρογραφεί συστηματικά.Το περιοδικό βασίζεται στην ιδέα προβολής μιας θετικής στάσης ζωής μέσα από όλους τους τομείς. Στόχος της είναι η προώθηση θετικών μηνυμάτων και η προβολή θετικών ενεργειών, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.

Το 2013 ξεκίνησε τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα Believe In You, με στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρα και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή.  Όραμα του Believe In You είναι να κάνει τη γνώση για δεξιότητες ζωής, προσιτή σε όλο τον κόσμο!

Από τον Ιανουάριο του 2014 διοργανώνει workshops και εκπαιδευτικά σεμινάρια, μέσω της δράσης του Believe In You,  μυώντας τον κόσμο σε έναν θετικότερο τρόπο σκέψης και ζωής. Η θεματολογία των σεμιναρίων καλύπτει μεγάλη γκάμα, με βασικούς άξονες την Ενδυνάμωση, Επικοινωνία, Εργασία, Επιχειρηματικότητα και τον Έρωτα. Πιο αναλυτικά, τα σεμινάρια αφορούν σε θετική σκέψη, αυτοπεποίθηση, διαχείριση άγχους, διεκδικητικότητα, διαπραγματεύσεις κ.α. Έχει υλοποιήσει ακόμα και πρωτότυπα σεμινάρια, όπως το «Πώς να καλλιεργήσετε χιούμορ»! Πέρα από τα μεμονωμένα σεμινάρια, υλοποιεί και τρίμηνα εκπαιδευτικά προγράμματα για ολοκληρωμένη εκμάθηση δεξιοτήτων: το Life Skills Training και το Communication Skills Training. Τέλος, παρέχει και συμβουλευτική ατομικά, για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2016128281, 69747821051

e-mail: info@believeinyou.gr

Websitebelieveinyou.gr

Facebook profile

Facebook page

YouTube Channel

Skype: evi_xyrafa