‘Believe in You Friends’- Μια online επικοινωνιακή σχέση που δυναμώνει!

Συντάκτης: Ελένη Παπαστεργίου

Πίστη- Ανάπτυξη-Επαφή’ αποτελούν το πρωταρχικό ‘πακέτο’ μαγικών μηνυμάτων της δράσης του ‘Believe in You Friends και το προσφέρει σε όλους εμάς! Αυτή η διαδικτυακή παρέα καλά κρατεί και συνεχίζει δυναμικά από τον Οκτώβριο του 2019 να χαρίζει ακόμη περισσότερη επικοινωνία!

Η δημιουργός της μεγάλης αυτής διαδικτυακής παρέας, κα. Εύη Ξυραφά μοιράζεται μαζί μας γεγονότα, σκέψεις και στόχους!

Έχουμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με την κ. Εύη Ξυραφά, Δημιουργό του ‘Believe in You Friends’, σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια σε θέματα HR και Επικοινωνίας. Η ίδια μοιράζεται μαζί μας σημαντικά στοιχεία όλης αυτής της δράσης που έχει πάρει σάρκα και οστά και συνεχώς εξελίσσεται, με γνώμονα την ουσία της ανθρώπινης επικοινωνίας και ευεξίας!

Στο στοιχείο που θα μείνουμε για αρχή και είναι αυτό που μας δίνει να καταλάβουμε η ίδια, είναι η σημασία που έχει αυτή η αίσθηση της ‘Παρέας’. Η ίδια την αποκαλεί ‘μαγιά’ ανθρώπων που μοιράζονται σκέψεις, συναισθήματα, συμμετέχουν και έχουν τη θέληση και την δύναμη να συνεχίσουν να αναπτύσσονται! Πάμε να δούμε τί μας λέει η ίδια!

Τί είναι το Believe in You Friends;

<<Είναι μια υπηρεσία, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε όλους εσάς, ώστε να γίνετε μέλη και να επικοινωνείτε με έναν σύγχρονο, online και ευέλικτο τρόπο. Ουσιαστικά αποτελεί μια υπηρεσία αποστολής αποκλειστικού περιεχομένου, στους φίλους του Believe in You, μέσω newsletter, το οποίο περιλαμβάνει ένα podcast, quotes και στοχευμένα άρθρα για το θέμα της εβδομάδας.

Οι θεματικές κάθε εβδομάδα επικεντρώνονται σε βασικές δεξιότητες ζωής, καθώς και ευρύτερα θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, όπως η διαχείριση θυμού, η διαχείριση συγκρούσεων, η αναζήτηση του κατάλληλου για εμάς συντρόφου και άλλα πολλά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί και μια μορφή ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης, η οποία παρέχει τα απαραίτητα χειροπιαστά εφόδια και γνώσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Η ιδέα της δημιουργίας της συγκεκριμένης δράσης ξεκίνησε από την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά σε εσάς, όπου και να βρίσκεστε γεωγραφικά, ώστε να έχετε πρόσβαση στα νέα μας και σε όλες τις θεματολογίες που σας ενδιαφέρουν. Είναι μια προέκταση των σεμιναρίων που οργανώνουμε συνεχώς, ώστε να μην χάνει κανείς από τους ανθρώπους που μας ακολουθούν τόσα χρόνια και επικοινωνούν μαζί μας από κάθε περιοχή τις εξελίξεις των θεματικών που αναλύουμε κάθε φορά>>.

Τί μας προσφέρει το ‘Believe in You Friends’;

<<Αφού γίνετε μέλη της παρέας μας, μέσω της πλατφόρμας συμμετοχής, κάθε εβδομάδα σας στέλνουμε στο email σας ένα newsletter με αποκλειστικό περιεχόμενο, ένα μισάωρο podcast (ηχογραφημένη εκπομπή), όπου συζητάμε το θέμα προσωπικής ανάπτυξης της εβδομάδας, ένα δικό μου άρθρο, καθώς και αποσπάσματα και άρθρα προσωπικής ανάπτυξης του flowmagazine. gr.

Επίσης, ένα σημαντικό προνόμιο για όλους εσάς είναι τα bonus δώρα μας, που κληρώνουμε κάθε μήνα. Σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους, σας χαρίζουμε σημαντικά βιβλία αυτοανάπτυξης, παιδικά βιβλία, λογοτεχνικά, προσκλήσεις για παραστάσεις ή συναυλίες, καθώς και ταξίδια!>>

Το feedback όλων εσάς μετράει πολύ!

<<Το στοιχείο στο οποίο δίνουμε μεγάλη σημασία και αποτελεί τη βάση όλης αυτής της επικοινωνιακής μας δράσης είναι τα δικά σας ερωτήματα και οι δικές σας ανάγκες. Οι δικές σας σκέψεις. Οι δικές σας θεματολογικές ‘απαιτήσεις’. Θέλουμε να είμαστε εκεί για αυτές και να υπάρχει αυτή η συνεχής σχέση αλληλεπίδρασης και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Κάθε εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα να μας στέλνετε τα ζητήματα αυτά που θέλετε να αναλύσουμε και εμείς το κάνουμε πράξη σε επόμενες εκπομπές. Οι φίλοι του Believe in You, επικοινωνούν μαζί μας στο e-mail: info@believeinyou.gr.

Η θεματολογία αρχίζει και εξειδικεύεται και πολλές φορές υπάρχουν και έκτακτα ζητήματα που χρειάζεται να αναλύσουμε κάθε εβδομάδα. Οι γνωστές “παραγγελιές”, θέματα που εσείς μας ζητάτε, τα προγραμματίζουμε ως επόμενα θέματα εκπομπών. Π.χ. Την τελευταία εβδομάδα κάναμε εκτάκτως εκπομπή με θέμα “Πώς να ξεπερνάμε τον φόβο”, το οποίο μας ζήτησε μια κυρία τηλεφωνικά. Αυτή είναι η μαγεία της παρέας μας!>>

Επόμενος Στόχος του ‘Believe in You Friends’;

<<Επόμενο βήμα του ‘Believe in You Friends’ είναι να εξελιχθεί η ομάδα και να επικρατήσει η επαφή μεταξύ μας! Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε τα μέλη μας να γνωριστούν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις, να επικοινωνήσουν! Στόχος μας λοιπόν είναι η διοργάνωση events, για να επιτύχουμε την ιδανική αυτή γνωριμία και να έρθουμε όλοι ακόμη πιο κοντά.

Το στοιχείο αυτό που μας δένει μεταξύ μας είναι οι κοινοί μας στόχοι και σε αυτό βασίζουμε όλη αυτή την προσφορά, την αγάπη μας και τη δουλειά μας!>>

Κάντε την εγγραφή σας στο Believe in You Friends πατώντας εδώ.

Συντάκτης: Ελένη Παπαστεργίου,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σπουδάστρια του τμήματος ‘Δημοσιογραφίας-Συντακτών και Ρεπόρτερ’…