«Πώς να βρείτε εργασία» είναι το θέμα του νέου σεμιναρίου της δράσης Believe in You του περιοδικού flowmagazine.gr που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουάριου υπό την αιγίδα του δήμου Αμαρουσίου. Εισηγήτρια θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες σε όλες τις πτυχές της αναζήτησης εργασίας. Θα δοθούν πρακτικές συμβουλές για τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, συνοδευτικής επιστολής, επιτυχημένης συνέντευξης καθώς και την αξιοποίηση του networking και των social media. Παράλληλα, το σεμινάριο θα εστιάσει και στην αναζήτηση εργασίας σε σχέση με τους στόχους και γενικότερα το κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης. Τέλος, ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σύμφωνα με τον επαγγελματικό του στόχο με βασικό εργαλείο το ημερολόγιο στοχοθεσίας του flowmagazine.gr (Η αγορά του ημερολογίου είναι προαιρετική).

Καλεσμένη ομιλήτρια σε αυτό το σεμινάριο θα είναι η κα. Ροκά Ελένη, Διευθύντρια Marketing του skywalker.gr η οποία θα μιλήσει για τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας που βοηθούν στην ένταξη στην αγορά εργασίας!

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Info

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, 2014, ώρες 18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Χορηγοί: VocateΕκδόσεις ΔιόπτραForever Living Products (Ανεξάρτητος Συνεργάτης)RAY

Χορηγοί Επικοινωνίας: skywalker.grthatslife.grIANOSstartup.grAIESEC

Υποστηρικτές: ΜΚΟ Κύκλος

Λίγα λόγια για τους χορηγούς μας:

VOCATE

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας με γενόσημα φαρμακευτικά και πρωτότυπα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Με δυναμική παρουσία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο νοσοκομειακό χώρο, καλύπτουν με φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα τις ανάγκες των ιατρών σχεδόν όλων των ειδικοτήτων.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Οι Εκδόσεις Διόπτρα κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους εκδοτικούς οίκους της ελληνικής αγοράς. Διαθέτουν εκδόσεις τίτλων στις κατηγορίες: Διατροφή και Υγεία, Προσωπική Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Πνευματική Αναζήτηση αλλά και Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, Γονική Φροντίδα, Αστυνομικό Μυθιστόρημα, Παιδική Πεζογραφία και Μαγειρική. Αποστολή τους είναι η έκδοση ποιοτικών, χρήσιμων αλλά ταυτόχρονα και ψυχαγωγικών βιβλίων που αφήνουν πάντοτε στον αναγνώστη την αίσθηση ότι “κάτι έχει αλλάξει μέσα του”. Το moto τους: Βιβλία με Θέα τη Ζωή…

FOREVER LIVING PRODUCTS

Ανακαλύψτε τις υπέροχες ιδιότητες της Αλόης Βέρα. Κορυφαία Προϊόντα Υγείας – Ευεξίας – Ομορφιάς από τον Μεγαλύτερο Παραγωγό και Καλλιεργητή Αλόης Βέρα και Προϊόντων Μέλισσας στον κόσμο, την εταιρεία Forever Living Products. Διεθνείς εγκρίσεις και πιστοποιήσεις. Εκατομμύρια καταναλωτές σε 154 χώρες. Επιτρέψτε στην Αλόη Βέρα να περιποιηθεί την επιδερμίδα σας και δώστε στον οργανισμό σας μια ώθηση υγείας και ευεξίας.

RAY

Από το 1986 μέχρι σήμερα, η εταιρεία RAY βρίσκεται στο πλευρό σας, έτοιμη να προσφέρει πάντα την κατάλληλη λύση σε κάθε προ-εκτυπωτική και εκτυπωτική σας ανάγκη. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της RAY, με μηχανήματα νέας τεχνολογίας και software νέας γενιάς όπως και η στελέχωσή της από ανθρώπους με πολυετή πείρα στο χώρο των γραφικών τεχνών, εγγυώνται την ποιότητα και το άψογο αποτέλεσμα των παραγόμενων προϊόντων της. Στόχος τους είναι να συνεισφέρουν στην επιτυχία και στην ευημερία των πελατών τους, των υπαλλήλων και της κοινωνίας μας.