Δωρεάν Σεμινάριο «Χτίζοντας Νοοτροπία Νικητή»Το πέμπτο δωρεάν σεμινάριο της δράσης «Believe in you» έρχεται και ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων για το 2013! Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο χώρο του δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) το θέμα μας είναι «Χτίζοντας Νοοτροπία Νικητή».

Εισηγητές είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας και ο κος Κωνσταντίνος Γεωργούλας, Προπονητής στην επιλογή ταλέντων.

Το πέμπτο σεμινάριο έχει σκοπό να παρουσιάσει το πώς μπορούμε να χτίσουμε νοοτροπία νικητή, πώς να διαχειριστούμε την ήττα και γιατί είναι απαραίτητα για την επιτυχία. Παράλληλα, θα αναπτυχθούν οι παράγοντες, τα ερεθίσματα αλλά και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην απόκτηση νοοτροπίας νικητή.

* Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα.
(Προσοχή! Κάθε φόρμα συμμετοχής είναι ατομική, όπως και το e-mail που θα δηλώσετε)

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Επειδή οι θέσεις είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό e-mail για τη συμμετοχή σας από το info@flowmagazine.gr.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να μας απαντήσετε θετικά στο επιβεβαιωτικό e-mail για την παρουσία σας στο σεμινάριο, διαφορετικά θα δοθεί η θέση σας στον επόμενο συμμετέχοντα.

Info

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, 2013

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Χορηγοί: Εκδόσεις ΔιόπτραOriflame | GustoRaroA. & P. CreationPress Concept

Χορηγοί Επικοινωνίας: skywalker.grIANOSeduadvisor.grgoseminars.grstartup.grAIESEC

Παρακολουθήστε νέα της δράσης Believe in you από τη σελίδα μας στο Facebook!

Φόρμα συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία ώστε να συμμετέχετε.