Δωρεάν σεμινάριο Η δράση «Believe in you» του flowmagazine.gr συνεχίζει τα δωρεάν σεμινάρια Προσωπικής ανάπτυξης με το τρίτο κατά σειρά σεμινάριο για φέτος! Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 18:00 στο χώρο του δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) το θέμα μας είναι «Αυτοπεποίθηση-Αυτοεκτίμηση».

Εισηγήτριες είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια σε θέματα HR και επικοινωνίας και η κα. Πάμελα Καραβά, executive και life/wellness coach που ειδικεύεται στο να μεταδίδει την τόλμη και την ψυχική δύναμη στους γύρω της.

Το τρίτο σεμινάριο έχει σκοπό να αναλύσει δύο βασικά θέματα προσωπικής ανάπτυξης που αγγίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Θα παρουσιαστούν οι έννοιες των όρων, συμβουλές για το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης, και τέλος θα αναλυθούν ποια είναι τα οφέλη τους και ποιες δραστηριότητές βοηθάνε στην ενίσχυσή τους.

* Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία του στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

(Προσοχή! Κάθε φόρμα συμμετοχής είναι ατομική, όπως και το e-mail που θα δηλώσετε)

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Επειδή οι θέσεις είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό e-mail για τη συμμετοχή σας από το info@flowmagazine.gr.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να μας απαντήσετε θετικά στο επιβεβαιωτικό e-mail για την παρουσία σας στο σεμινάριο, διαφορετικά θα δοθεί η θέση σας στον επόμενο συμμετέχοντα.

Info

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, 2013

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Χορηγοί: Εκδόσεις ΔιόπτραOriflame | GustoRaroA. & P. Creation

Χορηγοί Επικοινωνίας: skywalker.grIANOSeduadvisor.grgoseminars.grstartup.grAIESEC

Παρακολουθήστε νέα της δράσης Believe in you από τη σελίδα μας στο Facebook!

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.