Εσείς, γνωρίζετε το μυαλό σας;

Γιατί με κάποιους ανθρώπους ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή ενώ με κάποιους άλλους η κατανόηση και η επικοινωνία μοιάζει αδύνατη όσο και να προσπαθούμε; Γιατί ένας άνθρωπος είναι συγκρατημένος στη συμπεριφορά του, συνεπής και πειθαρχημένος, ενώ άλλος είναι πιο εκδηλωτικός, αντιπαθεί την τάξη και την πειθαρχία και έχει ανεπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα;

Έρευνες κορυφαίων επιστημόνων έδειξαν ότι ο εγκέφαλος έχει τέσσερις διακριτές και εξειδικευμένες δομές οι οποίες αντιστοιχούν σε τέσσερις διαφορετικούς τρόπους σκέψης! Κάθε άνθρωπος, λοιπόν, έχει αναπτύξει μία προτίμηση προς ορισμένα από τα τέσσερα στιλ σκέψης και αυτή η προτίμηση τον κάνει διαφορετικό από τους άλλους.

Το πώς επικοινωνούμε, πώς συμπεριφερόμαστε σε ομάδες, πώς αντιμετωπίζουμε διαφορετικούς ανθρώπους, ακόμα και το πώς επιλέγουμε το σύντροφό μας έχει σχέση με το νοητικό προφίλ μας και την κυριαρχική προτίμηση του μυαλού μας.

Το Believe In You, στα πλαίσια του νέου κύκλου σεμιναρίων με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις, σας προσκαλεί, λοιπόν, να γνωρίσετε το μυαλό σας σε ένα δωρεάν σεμινάριο με τίτλο “Γνωρίστε το μυαλό σας» και σκοπό να σας βοηθήσει, γνωρίζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε, να βελτιώσετε την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή.

Τόπος συνάντησής μας θα είναι η αίθουσα εκδηλώσεων των Public Συντάγματος (5ος όροφος, Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος) την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, ώρες 12:00-15:00, ενώ είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο σεμινάριο προσφέρεται ανοιχτό στο ευρύ κοινό! Εισηγητές των σεμιναρίων θα είναι ο κος Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Χορηγός

Public

Χορηγοί επικοινωνίας

epixeiro.gr | getbusy.gr | neolaia.gr | paso.gr | schools.gr | skywalker.gr