Believe in You: Δωρεάν σεμινάριο για επαγγελματίες – Τα λάθη στην online και offline επικοινωνία!

Συντάκτης: Flowmagazine

Believe in You: Δωρεάν σεμινάριο για επαγγελματίες – Τα λάθη στην online και offline επικοινωνία!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς τα λάθη στην επικοινωνία σας κοστίζουν σε χρήματα;

Κι όμως! Τόσο online όσο και offline, και τα μικρά λάθη μπορεί να οδηγήσουν στην απώλεια πελατών ή ακόμα και στη δημιουργία κακής φήμης για τη μάρκα μας. Άλλωστε, πολύ συχνά οι πελάτες σχετίζονται με μία μάρκα/εταιρία σε όρους ανθρώπινων σχέσεων: δημιουργούν προσδοκίες, αποζητούν σχέσεις εμπιστοσύνης και νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνούν! Πώς μπορούμε, λοιπόν, να βάλουμε επαγγελματικές προδιαγραφές σε κάθε επικοινωνία μας με τους πελάτες, να ικανοποιήσουμε τις παραπάνω ανάγκες τους και να χρησιμοποιήσουμε την επικοινωνία για να τους κερδίσουμε;

Στα πρώτα βήματα της νέας χρονιάς το Believe in You σε συνεργασία με την Just Online αφιερώνει το 21ο δωρεάν σεμινάριο, στοχευμένα πλέον, σε όσους από εσάς ασχολείστε με την επικοινωνία σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκοπός του σεμιναρίου; Όπως φανερώνει και ο τίτλος του, να εντοπίσει όλα εκείνα τα λάθη που γίνονται στην επικοινωνία από τους ανθρώπους της εταιρίας και να προσφέρει πρακτικές λύσεις για το πώς μπορούν να αποφευχθούν και φυσικά πώς η επικοινωνία μπορεί να γίνει το δυνατό σημείο της επιχείρησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε ασχολείται επαγγελματικά με την εταιρική επικοινωνία σε κάθε πόστο. Συγκεκριμένα απευθύνεται σε:

 • Στελέχη marketing ή digital marketing
 • Υπεύθυνους Δημοσίων Σχέσεων ή Επικοινωνίας
 • Υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού
 • Στελέχη πωλήσεων
 • Ελεύθερους επαγγελματίες
 • Επιχειρηματίες

Αν, λοιπόν, η εργασία σας προϋποθέτει επικοινωνία με πελάτες και θέλετε να μάθετε περισσότερα, σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Μαρτίου στο κτίριο της Oriflame στο Μαρούσι.

Εισηγητές θα είναι ο κος Αρσένης Πασχόπουλος, Digital Marketing Manager και η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια θέματα HR και Επικοινωνίας, οι οποίοι θα ενώσουν τις γνώσεις τους με σκοπό να μετατρέψουν αυτό το σεμινάριο σε ένα πρακτικό εγχειρίδιο επικοινωνίας ανάμεσα στην εταιρία και τον πελάτη!

Τα θέματα του σεμιναρίου συνοπτικά:

 • Στρατηγική online επικοινωνία
 • Βασικά λάθη επικοινωνίας online
 • Τα social media πρέπει να είναι social
 • Πώς θέτουμε επαγγελματικές προδιαγραφές στα social media
 • Βασικά λάθη επικοινωνίας offline
 • Πώς δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη
 • Πώς επικοινωνούμε τις αλλαγές
 • Διαχείριση εντυπώσεων στην επικοινωνία
 • Η σημασία της καλής εξυπηρέτησης online και offline

Για το πλήρες βιογραφικό των εισηγητών πατήστε εδώ:

Αρσένης Πασχόπουλος

Εύη Ξυραφά

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ώρα διεξαγωγής: 11:00- 14:00

Ώρα προσέλευσης: 10:30

Τόπος διεξαγωγής: Oriflame, Κηφισίας 69, Μαρούσι

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Λίγα λόγια για το Believe in You

Το “Believe in You” αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος της δράσης είναι η βελτίωση της ψυχολογίας καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, μέσω της διοργάνωσης δωρεάν σεμιναρίων.

Η δράση ξεκίνησε το Μάρτιο του 2013 με τη διεξαγωγή δωρεάν σεμιναρίων σε θέματα δεξιοτήτων ζωής τα οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα. Τον Ιανουάριο του 2014 άρχισε να πραγματοποιεί και workshops τα οποία μέσα από πρακτικές συμβουλές και βιωματικές ασκήσεις, βοηθάνε τους ανθρώπους να εστιάσουν στην υλοποίηση των στόχων τους για τη ζωή και να εμβαθύνουν στις προσωπικές τους ανάγκες.

Ήδη έχουν διεξαχθεί είκοσι (20) δωρεάν σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης.

Τα δωρεάν σεμινάρια έχουν μέχρι στιγμής διεξαχθεί στο BCA College, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στο Public Συντάγματος, στο Πολιτιστικό Κέντρο Χανίων και στην Oriflame αντίστοιχα. Όλα τα σεμινάρια γνώρισαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που μας έχουν στηρίξει σε όλη αυτή την προσπάθεια. Χορηγοί μας υπήρξαν οι: Vocate Φαρμακευτική, Εκδόσεις Διόπτρα, Εκδόσεις Ψυχογιός, Εκδόσεις Λιβάνη, Public, Pizza Fan, ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Aθήνας, BCA, Forever Living Products (Ανεξάρτητοι συνεργάτες), Just Online, Gusto Raro, Oriflame, Globaltraining-University of Nicosia, Sieben, Κέντρο Ιαπωνικών και Κινεζικών Σπουδών Οικονομάκου, Vitascan, Performance 22, A. & P. Creation, Ray.

Λίγα λόγια για την JustOnLine

Η JustOnLine απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν εμπειρία από 5 έως και 20 χρόνια στο χώρο του διαδικτύου και της online διαφήμισης και τον χώρο των επιχειρήσεων. Έχοντας εργαστεί, άλλοι σε πολυεθνικές επιχειρήσεις, άλλοι σε μικρές Ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και ως ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώσαμε τις δυνάμεις και τις γνώσεις μας έχοντας τον ίδιο στόχο:

Πιστεύουμε πως η μικρομεσαία επιχείρηση πρέπει και μπορεί να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία ώστε να αυξήσει την πελατειακή της βάση και τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτό τον στόχο μπορούμε να συνεισφέρουμε με οικονομικές λύσεις οι οποίες θα φέρουν αποτέλεσμα.

Πότε να αναζητήσετε την JustOnLine;

Όταν θέλετε ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ με το κοινό σας και ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΕΤΕ την εταιρεία σας ως επιλογή στο μυαλό του πελάτη σας… Όταν θέλετε…

 • να διαφημιστείτε στα social media
 • να χρησιμοποιήσετε την κινητή τηλεφωνία για να προβληθείτε και να προσφέρετε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες σας
 • να διεξάγετε εκστρατείες προβολής και υποστήριξης πελατών χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 • να δημιουργήσετε ή να ανακατασκευάσετε το δικτυακό σας τόπο
 • να διαφημίσετε το δικτυακό σας τόπο, το προϊόν σας, μια εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Just Online, flowmagazine.gr, ORIFLAME

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

seminaria.gr, epixeiro.gr, skywalker.gr, startup.gr, athensmagazine.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…