Αυτό ήταν λόττο! Κέρδισε 100 εκατ. ευρώ!

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος

Αυτό ήταν λόττο! Κέρδισε 100 εκατ. ευρώ!Αν έχεις τύχη διάβαινε! Τέτοια περίπτωση συνέβη και σε έναν άγνωστο βρετανό που του άνοιξε… τις αγκάλες της, η θεά τύχη. Ο τυχερός κέρδισε 100 εκατομμύρια ευρώ(!) στο τζακποτ του λόττο με τίτλο EuroMillions.

Το μέγεθος των κερδών είναι απίστευτο. Ειδικά εάν αναλογιστούμε πως είναι τετραπλάσιο από τις απολαβές της βραβευμένης κι αγαπημένης τραγουδίστριας Adele. Σε σχετική λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, ο άγνωστος αυτός, φτάνει στη θέση 908.

Ωστόσο δεν είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει κανείς στο λόττο. Το 2011 το ζεύγος Κρις και Κόλιν Γουάιρ, είχαν κερδίσει περίπου 190 εκατομμύρια ευρώ! Μέρος των κερδών τους χρησιμοποιήθηκε για την εκκίνηση του φιλανθρωπικού τους ιδρύματος, «Weir Charitable Trust», που μάχεται για τη βελτίωση ποιότητας ζωής στη Σκωτία.

Σύμφωνα με μελέτη του περασμένου έτους, οι περισσότεροι νικητές του λόττο, δεν επιλέγουν να αγοράσουν κάτι φανταχτερό και να ξοδέψουν πολλά χρήματα ανούσια. Συνήθως προθυμοποιούνται για φιλανθρωπικές προσφορές και συνεχίζουν στη δουλειά τους, χωρίς ουσιαστικά να αλλάζουν κάτι από την καθημερινή τους ζωή. Το πιο δημοφιλές αμάξι που αγοράζουν οι νικητές περιέργως δεν είναι Ferrari αλλά Audi, βάσει της έρευνας που πραγματοποίησε το Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Αν λοιπόν είστε άνθρωποι των αριθμών και θέλετε δοκιμάστε την τύχη σας, τα τυχερά νούμερα που επέλεξε ο νικητής του τζακπότ ήταν τα: 34, 38, 13, 8, 26 συν τα έξτρα δύο (γνωστά και ως αριθμοί Lucky Star), 3 και 11.

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr