Αύξηση 5.000% σημείωσε η σεξουαλική αναζήτηση στο Google

Συντάκτης: Flowmagazine

Η καραντίνα λόγω του κορονοϊού και ο εγκλεισμός στο σπίτι είχαν ως αποτέλεσμα την ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόληση με τα social media και το διαδίκτυο γενικότερα. Ποια όμως είναι η συχνότερη αναζήτηση; Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι αναζητήσεις του κοινού στρέφονταν γύρω από τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που γνωστοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, πάνω από το 1/3 του πλανήτη βρίσκεται υπό περιοριστικά μέτρα στο πλαίσιο της προσπάθειας για την μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Στην Κίνα, στο διάστημα που είχε διαρκέσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, είχε καταγραφεί άνοδος στις εγκυμοσύνες, καθώς είναι λογικό και αναμενόμενο οι άνθρωποι που έμεναν κάτω από την ίδια στέγη να έρχονταν πιο κοντά.

Κάποιοι μάλιστα προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους, προκειμένου να ενισχύσουν και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Κάτι που επιβεβαιώνει η έρευνα που έκανε το «anchorpumps.com», με την βοήθεια στοιχείων που συνέλεξε από το Google Trends…

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, η ερώτηση «Πως μπορώ να κάνω το σεξ πιο ενδιαφέρον» έχει παρουσιάσει τεράστια αύξηση που φτάνει το 5.000%, όπως και το «Πως να αποκτήσω διάθεση για σεξ».

Δείτε αναλυτικά τις 10 δημοφιλέστερες αναζητήσεις…

Πηγή: pink.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…