Άτομα που απολαμβάνουν να πηγαίνουν στο γραφείο

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Συνήθως οι πιο ευτυχισμένοι εργαζόμενοι είναι πιο παραγωγικοί, επιτυχημένοι και κερδοφόροι. Οι εταιρείες θα πρέπει να ικανοποιούν τις ανάγκες των εργαζομένων για να έχουν μεγαλύτερη εξέλιξη. Ακόμη και ο χώρος ή συνθήκες που εργάζονται θα πρέπει να βασίζονται σε υγιή πλαίσια. Προκειμένου να επιτύχουν και οι δυο τους στόχους τους (εργοδότης – υπάλληλος) θα πρέπει να υπάρχει μια σωστή συνεργασία.

Καλή διάταξη γραφείου

Ένα καλά σχεδιασμένο γραφείο έχει σημασία για τους περισσότερους υπαλλήλους. Ο σωστός φωτισμός, τα κατάλληλα χρώματα και η καλή διάταξη μπορούν φτιάξουν την διάθεση ενός υπαλλήλου και να έχει καλύτερη απόδοση. Οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύουν σε διατάξεις που αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα του οργανισμού. Ένας χώρος με αυτονομία και ευελιξία, είναι ένας χώρος που μπορεί να μετατρέψει μια επιχείρηση.

Θετική ατμόσφαιρα

Η θετική ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και να την εκτιμούν. Οι εργοδότες θα πρέπει να επικεντρωθούν λιγότερο στην επίπληξη και τους άκαμπτους κανόνες και περισσότερο στην ενθάρρυνση της ανοικτής επικοινωνίας και στην καθιέρωση μοναδικών ιδεών.

Υγιής ανταγωνισμός με προνόμια

Όταν οι εργαζόμενοι αρχίζουν να βλέπουν την εργασία ανταγωνιστικά τα πάντα αλλάζουν. Οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι και προοδεύουν διαρκώς για μια καλύτερη θέση για έναν καλύτερο μισθό κυρίως για κάποιο κίνητρο.

Πρόοδος/μέλλον/ανάπτυξη

Η ευτυχία ενός εργαζομένου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν ο εν λόγω υπάλληλος ήταν σε θέση να αναπτυχθεί στο εργασιακό περιβάλλον και έχει μια τακτικά επιβεβαιωμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης για επιτυχία και ανάπτυξη.

Εισόδημα

Ένας καλός μισθός σας παρέχει σταθερότητα και σας επιτρέπει να ορίσετε τον μηνιαίο προϋπολογισμό αναλόγως. Ωστόσο, εάν λάβετε τον ίδιο μισθό κάθε μήνα, ίσως δεν είστε πολύ παρακινημένοι να προσπαθήσετε σκληρότερα. Από την άλλη πλευρά, εάν η αποζημίωση βασίζεται στην παραγωγή, πιθανότατα είστε πολύ πιο αφοσιωμένοι και έτοιμοι να εργαστείτε.

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr