Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο 2017

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Και να που φτάσαμε στον Δεκέμβριο, τον πιο λαμπερό μήνα της χρονιάς. Δεν πρέπει να αρκεστούμε να βλέπουμε τη λάμψη των φωταγωγημένων δρόμων, αλλά να στραφούμε μέσα μας και να μελετήσουμε τι μπορούμε να αλλάξουμε για να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Ο Επίκουρος έλεγε: «μην δίνεις στον άνθρωπο χρήματα, αλλά μείωσε τις ανάγκες του για να είναι ευτυχής».

Μήνας χαράς, λοιπόν, αυτογνωσίας και αγάπης. Αυτή που δεν κοστίζει τίποτε, αλλά που μας δίνει εσωτερική ομορφιά και λάμπουμε. Σε αυτήν πρέπει να στραφούμε και η Αγάπη πρέπει να είναι ο στόχος μας τουλάχιστον για αυτόν τον υπέροχο μήνα.

ΚΡΙΟΙ

Τα θέλω του συντρόφου σας έρχονται σε ρήξη με τις δικές σας επιθυμίες, κυρίως για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί μετά τις 8 Απριλίου. Ευτυχώς που στις 10 του μήνα ο Άρης φεύγει από το Ζυγό και χαλαρώνετε. Ειστε πιο ήρεμοι και λιγότερο εριστικοί. Ανεβαίνει η λίμπιντο και σας κάνει άκρως σεξουαλικούς.

ΤΑΥΡΟΙ

Το τρίγωνο Δία Ποσειδώνα σας δίνει εύνοια σε πολλούς τομείς. Ο αισθηματικός τομέας έχει επιτυχία και η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται. Είστε από τη φύση σας οργανωτικοί. Οι πλανήτες σας βοηθούν να ενισχύσετε αυτό το χαρακτηριστικό σας. Βάλτε στόχους και θα τους πετύχετε χωρίς άλλο. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφού ο κυρίαρχος πλανήτης σας από τις 4–24 του μήνα είναι ανάδρομος, η συνεννόηση με τον περίγυρο δυσχεραίνει. Προσοχή στη σχέση σας με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας, διότι θα νοιώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Οι γιορτές θα είναι λαμπερές και η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Προσοχή στον Ποσειδώνα που κουβαλάει ψευδαισθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Αρχίζει μία καινούργια περίοδος για σας τους Καρκίνους κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα σας δοκιμάσει. Μην φοβάστε καθότι ο Κρόνος σαρώνει μόνον όταν κάτι έχει δομηθεί σε σαθρά θεμέλια. Ό,τι είναι υγιές το δυναμώνει. Ο Άρης απέναντί σας από τις 9 του μήνα φέρνει συγκρούσεις με το σύντροφό σας.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ένας υπέροχος μήνας ξετυλίγεται για σας. Μπορείτε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε όχι μόνο με τη ζωή, αλλά να συντροφευτείτε όσοι είστε καιρό μόνοι. Στις 18 του μήνα να φροντίσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Η αισιοδοξία σας και η διάθεσή σας στα ύψη θα σας χαρίσει πανέμορφες γιορτές σ’ ένα κλίμα αγάπης και κατανόησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Νοιώθετε πολύ δυνατοί με το Δία στο Σκορπιό. Το θεαματικό τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ποσειδώνα σας δίνει ευκαιρίες και τύχη για νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς. Ο Κρόνος από τις 20 του μήνα θα περάσει στο φιλικό για σας ζώδιο του Αιγόκερου και θα σας φέρει σταθερότητα και διάρκεια στην αισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΙ

Να σκέφτεστε θετικά για να ελκύσετε τη θετική πραγματικότητα. Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που σκεπτόμαστε και που αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Εάν σκεφτούμε οι μέρες μας είναι επαναλαμβανόμενες. Στο χέρι μας να τις χρωματίσουμε με ωραία χρώματα και να δούμε την πιο ωραία πλευρά της ζωής. Ο μήνας θα είναι γεμάτος ευχάριστες προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο απολαμβάνετε τα δώρα που σας έχει φέρει ο Δίας τον οποίο φιλοξενείτε στο ζώδιό σας εδώ και ένα μήνα. Αυτή η ευημερία θα συνεχιστεί και θα αυξηθεί, εάν κι εσείς βάλετε το χεράκι σας με την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που θα σας χαρίσει ο Άρης στο ζώδιο σας από τις 10 του μήνα και θα παραμείνει έως τις 26/1/18.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Χαράς ευαγγέλια για σας τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου εφόσον ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο σας μετά από διετή παραμονή. Δοκιμαστήκατε αρκετά. Τώρα μπορείτε να εορτάσετε και να χαρείτε τα δώρα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 2 του μήνα. Οι γιορτές θα είναι λαμπερές και εσείς θα δίνετε απλόχερα αγάπη που θα σας επιστραφεί από το δίκαιο Σύμπαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Αυτό που καλείστε να κάνετε από τις 20 του μήνα όπου ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας είναι να εξετάσετε εάν αυτά που δημιουργείτε είναι δομημένα σε γερά ή σαθρά θεμέλια. Τότε δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Κρόνος, αυτός ο αυστηρός Δάσκαλος, έρχεται για να  βάλει σε τάξη πολλά πράγματα της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Διακατέχεστε από μία παρόρμηση που δεν είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα σας. Θέλετε τα πράγματα εδώ και τώρα. Αυτό δεν σας οδηγεί σε ορθά μονοπάτια. Ο Άρης από τις 10 του μήνα πυροδοτεί αυτήν την ένταση και σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας προβληματίζει για όσα έχετε πράξει στο παρελθόν. Εσείς, όμως, τα καταφέρνετε μία χαρά, όπως πάντα, καθότι πολύ έξυπνοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε ευνοημένοι από τον πιο ευεργετικό πλανήτη, τον Δία, που σας βοηθά να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες πιθανών να συναντήσετε. Βρίσκεστε στο απόγειο της επιτυχίας, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Άρης στο Σκορπιό από τις 10 του μήνα ενισχύει τη δράση και τη διάθεση για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…