Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 5-11/11/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Τα συγκλονιστικά νέα αυτής της εβδομάδας είναι η είσοδος του Δία στον Τοξότη, που όπως ήδη έχουμε πει, δεν εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού, αλλά απλά αλλάζει θέση. Επειδή ο Δίας είναι κυβερνήτης του ζωδίου του Τοξότη, σ’ αυτήν τη θέση πολλαπλασιάζονται τα ευεργετικά του αποτελέσματα. Έτσι όλα τα ζώδια έχουμε αισιοδοξία και ελπίδα και κυριαρχεί η δράση και ο σχεδιασμός.

Ιδιαίτερα θετική η Παρασκευή 9/11 όπου το τρίγωνο του Άρη με την ανάδρομη Αφροδίτη μας φέρνει παλιές αγάπες ή φιλίες, αλλά και επιστροφή χρημάτων. Όσοι αξιώνουν οικονομικές απαιτήσεις μπορούν να χτυπήσουν πόρτες και να τους ανοίξουν απλόχερα. Δοκιμάστε το και θα διαπιστώσετε ότι θα πετύχει.

Την Κυριακή 11/11 η όψη που πραγματοποιείται είναι πολύ δυνατή. Το εξάγωνο Ηλιου Πλούτωνα μπορεί να χαρίσει μεγάλη δύναμη ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας αρκεί να προσπαθήσουμε.

Ας δούμε τώρα  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Όλες οι προσπάθειές σας είναι επικεντρωμένες στον επαγγελματικό στίβο, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Ό,τι κάνετε έχει κύρος και διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΙ

Είστε σοβαροί και κάνετε πράξεις αφού τις έχετε μελετήσει με επιμέλεια. Σ’ αυτό συνεισφέρει και ο Κρόνος που δεν σας επιτρέπει να κάνετε λανθασμένες επιλογές.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ταιριαστά ζώδια στο κρεβάτι

______________________

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρήματα σε χέρια τρίτων όπως δάνεια, ασφάλειες και του/της συζύγου είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Πιθανώς να πειραματιστείτε με νέους τρόπους συμπεριφοράς για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με την είσοδο του Δία στον Τοξότη ίσως γίνετε πιο περιπετειώδεις και ανοιχτόμυαλοι στον επαγγελματικό στίβο.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Όλες οι προσπάθειές σας και το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο προς τη βελτίωση των συνθηκών της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Τίποτε δεν σας εμποδίζει να κάνετε αλλαγές που θα αυξήσουν την ποιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…