Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 4-10/3/19

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Μία εβδομάδα όπου πραγματοποιούνται πολλές πλανητικές όψεις με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η πιο σημαντική από όλες είναι η Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 47 των Ιχθύων, στο ζώδιο της φαντασίας, της ευαισθησίας, φιλανθρωπίας και της τέχνης. Καιρός για νέα ξεκινήματα με πολύ πάθος.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα παραμείνει έως τις 29 του μήνα. Αρχίζουν τα παρατράγουδα της κακής επικοινωνίας και της καθυστέρησης σε πολλά επίπεδα. Πρέπει να εξασκήσουμε την αρετή της υπομονής.

Επίσης ο Ουρανός κάνει και πάλι την είσοδό του στον Ταύρο. Φέρνει αλλαγές που έχουν χροιά σταθερότητας.

Το Σάββατο 9 του μήνα πραγματοποιείται το εξάγωνο Ηλιου – Κρόνου και σταθεροποιεί καταστάσεις.

Την Κυριακή 10 του μήνα το εξάγωνο Αρη Ποσειδώνα ευνοεί τη φαντασία,  τον οραματισμό και τη φιλανθρωπία. Προσοχή στις λανθασμένες αξιολογήσεις και τις εξαπατήσεις.

Ας δούμε πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα από τα άστρα και από τη Ν. Σελήνη που είναι το πιο σημαντικό πλανητικό φαινόμενο της εβδομάδας.

Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 τυχερά ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2019!


ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στους Ιχθείς σας καλεί σε ενδοσκόπηση.Προσέχετε την υγεία σας, καθότι καραδοκούν ασθένειες και εσείς είστε ευάλωτοι.

ΤΑΥΡΟΙ

Με τη Ν. Σελήνη στους Ιχθείς υπάρχει το ενδεχόμενο να μπουν νέοι φίλοι στη ζωή σας και να σας γοητεύσουν μιας και επηρεάζει ο Ποσειδώνας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν τουλάχιστον 2 λόγοι για να είστε καχύποπτοι αυτές τις μέρες. Από τη μια ο Ποσειδώνας και από την άλλη ο ανάδρομος Ερμης καθιστούν δύσκολες τις επαγγελματικές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Αξιοποιείστε στο έπακρον τον Ποσειδώνα που τροφοδοτεί το πνεύμα, τη φαντασία, την έμπνευση την ημέρα που πραγματοποιείται την Ν. Σελήνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…