Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 4 – 10/12/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία θα διαρκέσει έως τις 24 του μήνα. Μην πανικοβάλλεστε! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και ο λόγος είναι ότι πρέπει να σκεφτούμε και να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα που δεν τα κάναμε σωστά.

Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, αλλά ό,τι έχει προγραμματιστεί επιμελώς, δεν θα χαλάσει και δεν θα υποστεί καθυστέρηση. Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε με τον ανάδρομο  Ερμή είναι να μιλάμε αργά και να τσεκάρουμε ότι ο άλλος έχει κατανοήσει αυτά που θέλουμε να του πούμε. Γι’ αυτό να διασταυρώνουμε την πληροφόρηση που μας δίνεται.

Μία από τις ωραιότερες ημέρες της εβδομάδας είναι η Πέμπτη καθώς η Σελήνη στο Λέοντα δίνει λάμψη και αισιοδοξία. Με θετικές σκέψεις μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα.

Την Κυριακή 10 του μήνα ο Άρης κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό όπου θα παραμείνει έως τις 26/1/18. Η εποχή αυτή θα είναι άκρως δυναμική.

ΚΡΙΟΙ

Η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη. Θα αυξηθεί ο αριθμός του περίγυρου σας, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην  εκθειάσετε τα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας. Όλα με μέτρο.

ΤΑΥΡΟΙ

Τα οικονομικά, που είναι ο τομέας που σας απασχολεί πιο πολύ από κάθε τι, θα έχουν επιτυχία. Κι εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί καθότι η παρουσία του Ποσειδώνα μας δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι σας ζώδιο του Τοξότη τα αισθηματικά σας βαίνουν καλώς. Προσέξτε, όμως, να μην ενθουσιάζεστε πολύ, καθότι οι μεγάλες προσδοκίες συχνά ματαιώνονται και δημιουργούν θυμό και απογοήτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Είστε σε πολύ καλή φάση. Έχετε ευδιαθεσία και ευδαιμονία. Επιδιώκετε το ευ ζην και τα καταφέρνετε, αρκεί να μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους.  Να εξαρτάστε μόνον από τις δικές σας δυνάμεις.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Έχετε τα φώτα επάνω σας και λάμπετε.  Εκπέμπετε αγάπη που οι άλλοι  εισπράττουν και σας την ανταποδίδουν. Είστε ιδιαίτερα αγαπητοί αυτόν τον καιρό και αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Έχετε φορέσει τα ροζ γυαλιά και βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα όσο ποτέ. Προφανώς θα ζήσετε έναν έρωτα που θα σας συνεπάρει. Μην επενδύετε πολλά και  να είστε προσεκτικοί για  να μην απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΙ

Oι φίλοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και σας περιβάλλουν με αγάπη. Μαζί τους θα ψυχαγωγηθείτε και θα περάσετε μία όμορφη εβδομάδα. Όταν σκεφτόμαστε θετικά ελκύουμε τη θετική πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας στα οικονομικά. Επειδή τίποτε δεν μας χαρίζεται, πρέπει να επενδύσετε στο συγκεκριμένο τομέα για να σας χαμογελάσει η εύνοια της Αφροδίτης.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Είναι μία από τις πιο όμορφες εβδομάδες του έτους. Με Ηλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σας λάμπετε και μπορείτε να ζητήσετε τα πάντα από τη ζωή. Το συναίσθημα είναι γλυκύτατο και το δίνετε απλόχερα. Το σύμπαν θα σας το επιστρέψει πολλαπλασιασμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν είναι μία ευχάριστη θέση για σας. Κλείνεστε στον εαυτό σας και δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας που είναι μπλοκαρισμένα. Χρησιμοποιείστε αυτήν την εποχή για να κάνετε ενδοσκόπηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η διάθεσή σας είναι εξαιρετική και εσείς είστε ανεβασμένοι. Οι φίλοι και ο περίγυρος το εισπράττει και σας το επιστρέφει. Είστε κοινωνικοί και γίνεστε δημοφιλείς με έντονη διάθεση για φλερτ, αλλά όχι κάτι σοβαρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο επαγγελματικός στίβος ευνοείται, κυρίως για εσάς που ασχολείστε με το ελεύθερο επάγγελμα. Να μην το παρακάνετε με τις επαγγελματικές δραστηριότητες καθότι αναγκαστικά θα πρέπει να θυσιάσετε την προσωπική σας ζωή.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…