Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 3-9/12/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Αυτή τη βδομάδα πραγματοποιείται η Ν. Σελήνη στον Τοξότη και θα σας συμβούλευα να προγραμματίσετε νέα ξεκινήματα. Αισιοδοξία και επιθυμία για δράση μας διακατέχει, που κορυφώνεται την Παρασκευή λόγω Νέας Σελήνης.

Κάθε φορά που γράφω τα μελλούμενα προσπαθώ να μείνω ανεπηρέαστη από τις πλανητικές όψεις και τα αποτελέσματά τους. Θέλω να βλέπω μόνον  τις θετικές εκβάσεις των άστρων. Με τη δική μας οπτική γωνία αποκτάμε τη δύναμη να μεταμορφώσουμε τα αρνητικά σε θετικά και ούτω καθεξής. Έτσι όπως έλεγε ο γνωστός Σικελός θεατρικός συγγραφέας «τα πράγματα είναι, όπως εσείς νομίζετε».

Τη Δευτέρα 3 του μήνα η Αφροδίτη επανέρχεται στο Σκορπιό και οι σχέσεις χρωματίζονται με πάθος. Η ζήλια είναι χαρακτηριστικό αυτής της Αφροδίτης, την οποία μπορούμε να μετριάσουμε εάν καταφέρουμε να χρησιμοποιούμε τη λογική.

Την Τετάρτη είναι διάχυτος ένας εκνευρισμός άνευ λόγου, αλλά εμείς πρέπει να τον πολεμήσουμε με αισιοδοξία και με όμορφα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμά μας.

Την Παρασκευή 7/12 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και μπαίνουν πολλά πράγματα στη θέση τους. Μπορούμε να υπογράφουμε συμβόλαια και να παίρνουμε αποφάσεις. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Ν. Σελήνη στον Τοξότη και είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα. Αισιοδοξία και επιθυμία για δράση μας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα που κορυφώνεται την Παρασκευή λόγω Νέας Σελήνης.

Η Σύνοδος του Άρη Ποσειδώνα στους Ιχθείς φέρνει σύγχυση και λάθη, αλλά και ελπίδα για το μέλλον.

Την Κυριακή 8 του μήνα πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Κρόνο. Καλά θα είναι να αποφύγουμε να ασχοληθούμε με σοβαρές υποθέσεις.

Ας δούμε τώρα  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θέλουν τα ζώδια στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένα

______________________

ΚΡΙΟΙ

Νέα ξεκινήματα μπορεί να κάνετε με τη Ν. Σελήνη στον Τοξότη. Πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί, καθότι ο Ποσειδώνας μπορεί να σας οδηγήσεις σε λανθασμένες επιλογές. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας βοηθά να έχετε δάνεια και χρήματα από τα χέρια τρίτων. Αποκτάτε κύρος λόγω της οικονομικής σας ευημερίας.

ΤΑΥΡΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που βρίσκεται απέναντί σας μπορείτε να βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους αφού  ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά από την Παρασκευή. Γνωρίζετε τι θέλετε από τους άλλους και κυρίως από το σύντροφό σας και το ζητάτε χωρίς περιστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα ξεκινήματα μπορεί να πραγματοποιήσετε στο γάμο σας, στη σχέση σας ή με κάποιο συνεργάτη καθώς η Ν. Σελήνη πραγματοποιείται στον Τοξότη. Προσοχή, όμως, μήπως παρασυρθείτε σε λάθη που θα σας οδηγήσει ο Ποσειδώνας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Για σας η συντροφικότητα έχει υψηλή σημασία. Αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ξεχειλίζετε από ερωτισμό και αποζητάτε την παρουσία των αγαπημένων προσώπων που θα σας δώσουν χαρά και αισιοδοξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…