Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 30/10 – 5/11/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 4 του μήνα στις 11* 59’ του Ταύρου με την ευνοϊκή  συμμετοχή του Ποσειδώνα.

Ευνοούνται οι εμπορικές συναλλαγές οι οποίες μπορεί να είναι μακρόβιες.

Επίσης το τρίγωνο του Κρόνου Ουρανού δίνει ελπιδοφόρα μηνύματα.

H αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό απαιτεί προσοχή στον αισθηματικό τομέα.

ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ενισχύει τις ανασφάλειές σας αναφορικά με τα οικονομικά. Παρόλο αυτά εσείς μπορείτε να έχετε μία επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ενισχύει την έμφαση που δίνετε στην προσωπική σας ζωή. Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας που συμμετέχουν, αυξάνουν το πάθος για το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σας δημιουργεί την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας, πράγμα το οποίο δεν το συνηθίζετε και θα σας ωφελήσει. Λίγη ενδοσκόπηση δεν βλάπτει.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον  άξονα Ταύρου – Σκορπιού ρίχνει τα φώτα επάνω σας και όλοι αντιλαμβάνονται πόσο τρυφερά και αγνά συναισθήματα τρέφετε για τους γύρω σας και σας χαρίζουν την αγάπη τους.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού απορροφά όλη σας την ενέργεια  στην οικογενειακή εστία, την ακίνητη περιουσία και  αφήνετε κατά μέρος για λίγο την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε επιτυχώς τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό με το άτομο που είστε δεμένοι συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σας αγχώνει σχετικά με τα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο και χρήσιμο όπως η προσφορά σε ανθρώπους που σας χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού βγάζει μία από τις πιο όμορφες πλευρές του εαυτού σας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σας κάνει ρομαντικούς και έτοιμους να πετάξετε στα σύννεφα.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σας κάνει άκρως γοητευτικούς. Έχετε, όμως, μια τάση να μείνετε μόνοι και αυτό σας βοηθά να δείτε τι συμβαίνει μέσα σας και στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού προφανώς να σας φέρει ένα αξιόλογο άτομο στη ζωή σας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σας κάνει γοητευτικούς και ίσως να εξιδανικεύσετε αυτό το άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ρίχνει το φως σε θέματα της οικογενειακής εστίας και της ακίνητης περιουσίας. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Να τις προωθήσετε αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθότι είχατε απομακρυνθεί.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…