Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 28/1-3/2/19

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Πρόκειται για μια εβδομάδα αρκετά ενδιαφέρουσα από αστρολογικής άποψης. Το εξάγωνο Κρόνου Ποσειδώνα, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 31 του μήνα, είναι μία ιδιαίτερα ενθαρρυντική όψη, η οποία θα προσπαθήσει να φέρει πιο κοντά την ύλη και το πνεύμα, πράγμα που θα μας βοηθήσει να επιλύσουμε ορισμένες  διαφορές.

Για να δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, αλλά να λάβουμε υπόψη μας τη διαφορετικότητα του καθενός μας.Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Με καλή διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα και συνεχίζει  με εξόδους με φίλους. Το εξάγωνο του Κρόνου Ποσειδώνα που πραγματοποιείται την τελευταία μέρα του μήνα, θα λειτουργήσει εξισορροπητικά με το  τετράγωνο Δία Ποσειδώνα. Το Σ/Κ θα έχετε ένταση που μπορεί να μετριάσετε εάν καταβάλετε  προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΙ

Στην αρχή της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας με το σύντροφό σας. Το εξάγωνο του Κρόνου Ποσειδώνα την Πέμπτη απελευθερώνει τη δημιουργικότητά σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να λάμψετε. Θα προκύψουν εξελίξεις στα ερωτικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε συνήθως στα σύννεφα. Το εξάγωνο του Κρόνου Ποσειδώνα, σάς βοηθά να προσγειωθείτε σε ένα βαθμό. Αποφύγετε τις στρεσογόνες καταστάσεις, κάτι που δεν σας ενθουσιάζει και τόσο. Η σχέση σας παίζει πρωταρχικό ρόλο στις σκέψεις σας και στις πράξεις σας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύθοι και αλήθειες για τα… παρεξηγημένα ζώδια!


ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο επαγγελματικός στίβος σας προβληματίζει και σας οδηγεί σε ατέρμονες συζητήσεις. Κάντε σχέδια και φροντίστε να τα υλοποιήσετε με μεθοδικότητα. Σχέδια που έχουν σχέση με τέχνες ή φιλανθρωπία, μπορεί να σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε μαζί τους.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Το εξάγωνο του Κρόνου Ποσειδώνα σας βοηθά να αποφύγετε λάθη και κακοτοπιές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας επιθυμείτε να βάλετε σε τάξη  τα πράγματα που αφορούν τη σχέση σας. Ξεπερνάτε κάποια εμπόδια που σας αποφορτίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η οικογενειακή εστία είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας. Την Πέμπτη το εξάγωνο Κρόνου Ποσειδώνα  είναι μία όψη που έχει διάρκεια και φέρνει τύχη κυρίως σε αυτούς που ασχολούνται με τις τέχνες. Η προσωπική σας ζωή σάς προσφέρει όμορφες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…