Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27/11 – 3/12/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Και να που φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και μπήκαμε για τα καλά στο ζώδιο του Τοξότη γεμάτο αισιοδοξία και χαρά. Πρέπει να μιμούμαστε τους Τοξότες για να εκλύσουμε τη θετικότητα των άστρων. Πέρα από την επιρροή των πλανητών και του έναστρου ουρανού η «τύχη» είναι στο πως βλέπουμε τα πράγματα και πως αντιμετωπίζουμε την ίδια τη ζωή με τις πολυάριθμες εκπλήξεις της.

“Cosi e’ se vi pare = έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε”  έλεγε ο γνωστός Ιταλός κωμωδιογράφος Luigi Pirandello. Όλα εξαρτώνται από την οπτική γωνία που βλέπουμε τα πράγματα.

Εγώ έχω μπει σένα ροζ συννεφάκι και ταξιδεύω με αισιοδοξία και βάρκα την ελπίδα. Χαμογελώ πάντα και ενώπιον των φαινομενικά δυσάρεστων γεγονότων που η ζωή μου επιφυλάσσει.

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μία Σελήνη στους Ιχθύες. Ονειροπόλα, αλλά γόνιμη και δημιουργική, μας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευάλωτους. Τονίζει ιδιαίτερα τις κακές μας συνήθειες (ποτό, κάπνισμα κλπ.). Δεν συνιστώ να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθότι μας λείπει η πλήρης διαύγεια.

Είναι, βέβαια, εξαιρετική θέση για καλλιτέχνες, για όσους χρειάζονται έμπνευση και δημιουργικό οίστρο. Είναι καλή θέση για να απολαύσουμε μουσική και να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα, να χορέψουμε, να προσευχηθούμε,  αλλά και να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους από εμάς.

Η εβδομάδα γενικώς διακατέχεται από το τρίγωνο του Ερμή Ουρανού που προσδίδει προοδευτικές λύσεις. Επίσης το τρίγωνο Δία Ποσειδώνα δίνει ελπίδες και αισιοδοξία, αλλά και ψευδαιθήσεις.

Η σύνοδος Ερμή Κρόνου που πραγματοποιείται την Τρίτη 28 του μήνα ευνοεί τις συζητήσεις εφόσον έχει προηγηθεί μία σοβαρή προετοιμασία.

Την Πέμπτη η αντίθεση Άρη – Ουρανού δημιουργεί ένα άκρως εκρηκτικό πεδίο και την 1 Δεκεμβρίου που είναι αντίθεση ακριβείας γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνο.

Το τρίγωνο Δία Ποσειδώνα μπορεί δημιουργεί ναι μεν εντάσεις, αλλά και εξαιρετικές συνθήκες για πρόοδο και νέες ευκαιρίες.

Την Κυριακή 3 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους με τη δυσαρμονική όψη του Ποσειδώνα που δημιουργεί ένα κλίμα θολό με τάση για πλάνη και εξαπάτηση. Ας δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από την Πανσέληνο στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων Τοξότη σας φέρνει κοντά σε αγαπημένα άτομα και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και χαρισματικούς.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει ένα οικονομικό όφελος η μία σημαντική επιβράβευση. Να προσέξτε, όμως, να μην είναι κρυμμένη μία απάτη. Υπάρχει το ενδεχόμενο να διακατέχεστε από τάσεις σπατάλης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει ένα υψηλό ενδεχόμενο να τα «τσουγκρίσετε» με το άλλο σας μισό και αυτό να σας χαλάσει το κέφι και την καλή σας διάθεση. Ίσως να κοιτάξετε μέσα σας και να αλλάξετε εσείς κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας κλείνει στον εαυτό σας και σας κάνει μελαγχολικούς και εσωστρεφείς. Να αποφύγετε τις καταχρήσεις για να μην έχετε προβλήματα στην υγεία σας.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Είστε όπως πάντα στο κέντρο της προσοχής όλων, καθότι λάμπετε και είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί. Η συμμετοχή σας σε συλλογική δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να δείξετε τα ταλέντα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Πανσέληνος αφού συμμετέχει ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση σας και βλέπετε τα πράγματα από λανθασμένη οπτική γωνία. Ψάχνετε δεκανίκια για να στηριχτείτε και αυτό σας οδηγεί σε λάθος μονοπάτια.

ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος φαίνεται να μην σας αγγίζει και να μην σας χαλάει την υπέροχη διάθεση. Έχετε μία ωραία εβδομάδα με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας αυτήν την εβδομάδα καθότι οικονομικές εκκρεμότητες δημιουργούν προβλήματα και εμπόδια στην εξέλιξή σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σας επηρεάζει αρκετά. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα θολώνει τη σκέψη σας και δεν σας επιτρέπει να δείτε την πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ως γνωστό εργάζεστε ακατάπαυστα και η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα υγείας και εργασίας. Μήπως είναι η ώρα να σκεφτείτε και κάτι άλλο πέρα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Άκρως ερωτική η Πανσέληνος για σας τα παιδιά του αέρα. Έστω και εάν ενέχει μία εξαπάτηση ζείτε ευτυχείς αυτήν την κατάσταση. Περιστοιχίζεστε από αγαπημένα πρόσωπα που σας κατανοούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας που είστε ονειροπόλες εκ φύσεως, αυτή η Πανσέληνος ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας. Να είστε προσεκτικοί και να παίρνετε μικρό καλάθι όταν οι υποσχέσεις που σας δίνουν έχουν στοιχεία υπερβολής.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…