Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 25-31/3/19

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Πρόκειται για μία εβδομάδα όπου πολλά αλλάζουν αφού οι πλανήτες αλλάζουν ζώδιο. Στις 27 του μήνα την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο γλυκιά και ο Έρωτας αποκτά χροιά πιο ρομαντική.

Στις 29 του μήνα την Παρασκευή ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή φορά και ο Άρης την ίδια μέρα εγκαταλείπει τον Ταύρο για να εισέρθει στους Διδύμους, σ’ αυτό το έξυπνο ζώδιο όπου κινείται πιο ευέλικτα.

Κατά κάποιον τρόπο η ισορροπία στην επικοινωνία και η τάξη επανέρχεται με τη νέα θέση του Άρη στους Διδύμους. Έτσι οι ιδέες είναι πλούσιες και έχουν υψηλή ταχύτητα.

Ας δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα από τα άστρα και πιο συγκεκριμένα  από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού Κριού.

Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Αυτή η εβδομάδα κρύβει ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΙ

Αυτή η εβδομάδα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις είτε στο φιλικό περιβάλλον, είτε στο ερωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα απρόσμενο συναίσθημα σας αναστατώνει ευχάριστα. Είστε γενικώς αισιόδοξοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ευχάριστη κοινωνική ζωή με συναντήσεις, εκπλήξεις από φιλικό πρόσωπο που σας περιμένει.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ερωτικό το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά στη συνέχεια χαλάει λίγο η συνταγή με άτομα που προσπαθούν να σας προσεγγίσουν ανορθόδοξα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 4 ζώδια που φημίζονται για το ένστικτό τους!


ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείστε εντατικά με την οικογενειακή εστία. Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας του Ερμή βάζει στη θέση του πολλά πράγματα.

ΖΥΓΟΙ

Ανοίξτε ένα παράθυρο στο άγνωστο, καθότι έρχονται πολλές ευχάριστες στιγμές στο συναισθηματικό κομμάτι. Το Σ/Κ ψυχαγωγηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Προσεγγίστε ένα πρόσωπο που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Το Σ/Κ ασχοληθείτε με την οικογενειακή εστία που θα σας δώσει θαλπωρή.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Αυτό σας χαρίζει ευθυμία και αισιοδοξία που σας διακατέχει πάντα και σας βοηθά στις δύσκολες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Προτιμάτε να μείνετε μόνοι στην αρχή της εβδομάδας. Αφήστε την καρδιά σας ανοιχτή για να μπει ένας νέος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Κάποιο κοντινό πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει και να σας στηρίξει οικονομικά. Το Σ/Κ με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε γοητευτικοί και εύθυμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να βιώσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ανοίξτε την καρδιά σας σε ανθρώπους που μπορεί να σας στηρίξουν και να σας προσφέρουν ευχάριστες συγκινήσεις.

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…