Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24-31/12/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Ας δούμε τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα    24 – 31   Δεκεμβρίου  2018 για την οποία εύχομαι να είναι χαρούμενη, καλή, δημιουργική και ευλογημένη γεμάτη φως και Αγάπη.

Η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς!!!!! Μιας χρονιάς που μας έφερε χαρές και λύπες όπως όλες. Δεν θεωρώ ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη ούτε και εύκολη.

Η τελευταία  εβδομάδα της χρονιάς ξεκινάει με μία  τρυφερή Σελήνη στον Καρκίνο που μας προετοιμάζει να ζήσουμε την οικογενειακή θαλπωρή στο μεγαλείο της.

Την Τρίτη 25 του μήνα η Σελήνη στο Λέοντα μας χαρίζει γενναιοδωρία και ανάγκη για γκλαμουριά.

Την Τετάρτη 26 του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια του Ποσειδώνα. Θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές στο ποτό και τη διατροφή. Επίσης να προσέξουμε τις παρεξηγήσεις και τις φρούδες ελπίδες γιατί καραδοκεί η απογοήτευση. Είναι συμπαντικός κανόνας.

Την Πέμπτη 27 του μήνα βγαίνουμε από τα λουκούλλεια γεύματα για να ασχοληθούμε με τις καθημερινές υποθέσεις.

Την Παρασκευή στις 28 του μήνα πραγματοποιείται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  που ευνοεί τη βελτίωση των  συναισθηματικών  σχέσεων.

Το Σάββατο 29 του μήνα είστε πολυάσχολοι και προφανώς λίγο κουρασμένοι από το όλο σκηνικό των εορτών.

Την Κυριακή προσπαθήστε να τα έχετε καλά με τον περίγυρο.

Ας δούμε τώρα  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από την τελευταία πανσέληνο της χρονιάς. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Χάρη στη διέλευση του Δία στον Τοξότη διανύετε μία από τις καλύτερες εποχές της ζωής σας. Χαρμόσυνες εκπλήξεις γεμάτες ευκαιρίες σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας και να γίνετε αρκετά δημοφιλείς.

ΤΑΥΡΟΙ

Ο Δίας στον Τοξότη ήδη από τις 9/11/18 σας έχει δείξει το χαμογελαστό πρόσωπό του. Θα σας φέρει ευκαιρίες στον τομέα των οικονομικών που εξαρτώνται από τρίτους. Μπορεί να φέρει μία κληρονομιά η να πάρετε με ευκολία ένα δάνειο.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύθοι και αλήθειες για τα… παρεξηγημένα ζώδια!

______________________

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως ήρθε η ώρα νοικοκυρευτείτε και να ζητήσετε από το σύντροφό σας να κάνετε το επόμενο βήμα.  Κατακλύζεστε από συναισθήματα ενθουσιασμού. Δεν θα είναι διόλου  αδιάφορες και οι συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Μπορεί να υπάρχουν οι αντιξοότητες του Κρόνου που σας περιορίζει και δοκιμάζει τις αντοχές σας σε μία σχέση η συνεργασία, αλλά από την άλλη ο Ηλιος στον Αιγόκερω αυτήν την εβδομάδα θα δώσει λάμψη στην προσωπική σας ζωή.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Για ένα σχέδιο για το οποίο ξοδέψατε ενέργεια και χρόνο τώρα μπορείτε να τολμήσετε την πραγματοποίηση του. Θα νοιώσετε ισχυροί με ξεκάθαρες ιδέες κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας. Προσοχή να μην παρασυρθείτε σε υπεραισιοδοξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…