Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 22-28/4/19

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Πρόκειται για τη Μεγάλη  εβδομάδα που ξεκινάει με τη Σύνοδο Ηλιου Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις που θα μας αιφνιδιάσουν.

Αξιοσημείωτη είναι η Τετάρτη, όπου ο Πλούτωνας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα παραμείνει με αυτήν την πορεία έως τις 3/10/19. Χρειάζεται να αναθεωρήσουμε μερικές απόψεις που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά θετικό αυτό το γεγονός.

Την  Πέμπτη 25/4 με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύονται τα χαρακτηριστικά του ανάδρομου Πλούτωνα, καθώς ο Πλούτωνας διανύει το ταλαιπωρημένο ζώδιο του Αιγόκερου.

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει τα σχέδια της καθημερινότητας και μας δίνει πρωτότυπες ιδέες.

Το Σάββατο το τετράγωνο Αρη Ποσειδώνα θα φέρει σκάνδαλα, απατηλές καταστάσεις και πιθανή σύγχυση. Επίσης ο Ποσειδώνας θα ευνοήσει την προσευχή και τη λατρεία.

Την Κυριακή όλοι μας θα προσπαθήσουμε να βιώσουμε το Πάσχα όσο πιο λαμπρά γίνεται. Στο χέρι μας είναι ο τρόπος  ψυχαγωγίας μας.

Ας δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα από τα άστρα.

ΚΡΙΟΙ

Ο Ουρανός διανύει το ζώδιο του Ταύρου, επομένως το 2^ οίκο του ζωδιακού σας κύκλου. Γι αυτό τα οικονομικά σας χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Δεν  μπορείτε να υπολογίσετε στα έσοδα, αλλά ούτε και τα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΙ

Παρόλο που πολλοί από εσάς εορτάζετε τα γενέθλιά σας, που σημαίνει ότι βρίσκεστε στην καλύτερη εποχή της χρονιάς, εσείς διακατέχεστε από εσωστρέφεια. Είστε δύσπιστοι και δεν εμπιστεύεστε ούτε τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ηδη από τη φύση σας διακατέχεστε συχνά από αστάθεια της διάθεσης. Ερχεται ο Ουρανός στο 12^ σας οίκο και ενισχύει αυτό το χαρακτηριστικό. Πρόκειται για ένα στοιχείο που δεν μπορείτε να το έχετε under control.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Από την Παρασκευή που πέρασε ο Ηλιος στον Ταύρο έχετε γίνει πιο εξωστρεφείς και η κοινωνική σας ζωή αποκτά σταδιακά ενδιαφέρον. Ο ενθουσιασμός που έχετε, σας οδηγεί σε νέες συναρπαστικές φιλίες.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο Ηλιος στον Ταύρο σας κάνει πιο λαμπερούς στον επαγγελματικό στίβο. Εχετε πολλές καινοτόμες ιδέες χρήσιμες για την εξέλιξη της καριέρας σας. Μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους με τη συμπεριφορά σας και τις επιλογές σας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 4 ζώδια που φημίζονται για το ένστικτό τους!


ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Τέλος στις δυσκολίες που περάσατε. Ηρθε ο Ηλιος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου για να δείτε κι εσείς μία «άσπρη μέρα». Προετοιμάζεστε για το Πάσχα και η διάθεσή σας έχει ήδη βελτιωθεί αισθητά.

ΖΥΓΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι εντελώς απρόβλεπτη. Θα έχετε εξελίξεις στα οικονομικά σας και σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Μόνο όταν είστε σίγουροι ότι θα έχετε θετικές προοπτικές, θα παίρνετε ρίσκα. Δεν σας ταιριάζουν οι παρορμητικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Καθώς ο Ηλιος θα κινείται απέναντί σας έχετε την εύνοιά του και είναι χρήσιμο να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας. Θα περάσετε πολύ όμορφα εάν πάψετε να έχετε στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας τα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται απρόοπτα. Ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να σας διευκολύνει δίνοντας σας ένα χέρι βοηθείας εκεί που δεν το περιμένετε. Ισως μία κληρονομιά για κάποιους από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εξαιρετική θα είναι η διάθεσή σας μετά από μία μακρόβια ταλαιπωρία σε πολλούς τομείς. Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και επηρεάζεστε θετικά. Πολλές ευκαιρίες δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας είναι η οικογενειακή εστία όπου σημειώνονται μεγάλες αλλαγές που μπορεί να σας βρουν απροετοίμαστους. Ως ζώδιο του σταθερού σταυρού οι αλλαγές σας αγχώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα θέματα της καθημερινότητας είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Ασχοληθείτε με τη σχέση σας και τη συναισθηματική σας ζωή. Κάντε τα πάντα για να απολαύσετε τις εορτές όσο μπορείτε καλύτερα με το σύντροφό σας.

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…