Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 20 – 26/11/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με μία ταξιδιάρικη Σελήνη στον Τοξότη που χαρίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία στη διάθεσή μας. Πρόκειται για μία εβδομάδα όπου οι ιδέες είναι προοδευτικές χάρη στο τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.

Την Τετάρτη ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και βελτιώνει τη διάθεση καθώς αλλάζει η οπτική γωνία από  όπου βλέπουμε τη ζωή.

Την Πέμπτη ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή τροχιά και επανερχόμαστε να ονειρευόμαστε.

Την Κυριακή η ημέρα διακατέχεται από ρομαντισμό και μας ωθεί να την περάσουμε με αγαπημένα άτομα.

ΚΡΙΟΙ

Το μόνο που σας απασχολεί  αυτήν την εβδομάδα είναι μία εμμονή στον επαγγελματικό στίβο που ενισχύεται από το πάθος και την αφοσίωση στην καριέρα σας. Ευτυχώς που η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Ο Άρης στο Ζυγό σας αφυπνίζει την ανάγκη να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας καθότι νοιώθετε κούραση στο χώρο της εργασίας. Δεν είναι άσκοπο να επισκεφτείτε έναν ειδικό για να σας καθησυχάσει. Αλλάζουν οι προτεραιότητες στην ιεραρχία αξιών στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Πέμπτη κάνει την είσοδό του ο Ήλιος στον Τοξότη και ρίχνει το φως στη σχέση σας με το σύντροφο ή με κάποιο στενό συνεργάτη. Βγάζει στην επιφάνεια τα θέματα που χρήζουν επίλυση και διαφάνεια. Καλά είναι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Θέματα εργασιακά και υγείας θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Τοξότη. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας φέρνει ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να νοιώσετε έντονα ερωτικά συναισθήματα.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Σίγουρα δεν θα πλήξετε αυτήν την εβδομάδα καθότι είστε ιδιαίτερα δραστήριοι χάρη στον Άρη στο Ζυγό. Θα κάνετε συζητήσεις και θα έχετε μετακινήσεις που θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε καινούργια ενδιαφέροντα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας για να σας χαροποιήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η οικογενειακή εστία και οι υποχρεώσεις της θα σας απορροφήσουν. Τα μέλη της δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με άλλες δραστηριότητες. Κι αυτό θα το κάνετε αγόγγυστα καθώς έχετε πάντα ψηλά την αίσθηση του καθήκοντος ως το μοναδικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

ΖΥΓΟΙ

Το χρήμα σας γοητεύει πάντα, καθότι σας αρέσει η χλιδή και τα ακριβά πράγματα. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα σας επηρεάσει και θα σας ωθήσει σε μία καταναλωτική τάση. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν βελτίωση και θα σας επιτρέψουν να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν, αλλά θα βρείτε έξυπνες λύσεις για να τα αντιμετωπίσετε. Είστε ευφυείς και έχετε στόχους τους οποίους μεθοδεύετε με επιμέλεια γι’ αυτό και έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας πάντα. Σας διακατέχει μία αισιοδοξία που βοηθά να δείτε τα πράγματα με θετική ματιά.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Έρχεται η ωραιότερη περίοδος της χρονιάς. Από την Πέμπτη ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Είστε και νοιώθετε πιο λαμπεροί και αισιόδοξοι από ποτέ. Κι αυτό σας βοηθά να κάνετε νέες θετικές γνωριμίες με πολλές υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η συλλογική δράση σας βοηθά να επεκτείνετε τα σχέδιά σας. Η διάθεσή σας είναι στα ύψη. Οι φίλοι σας βοηθούν να ξεκινήσετε κάτι μαζί. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τις αναμφισβήτητες ικανότητές σας. Ο Ήλιος στον Τοξότη σας ωθεί να κάνετε απολογισμό της δραστηριότητάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Μία αισιόδοξη ματιά με την οποία αντιμετωπίζετε τα πράγματα σας βοηθά να δείτε τη ζωή πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα. Εάν σκεφτείτε ότι τα περισσότερα πράγματα είναι στο μυαλό μας θα κατανοήσετε πόσο χρήσιμο είναι να αλλάξουμε οπτική γωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας απασχολούν ιδιαίτερα και τρέχετε για να προλάβετε τις εκκρεμότητες. Και καλά κάνετε αφού αυτό σας χαλαρώνει και σας βοηθά να βάλετε μία τάξη. Θέματα καριέρας θα λυθούν με γνώμονα τη σοφία σας.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…