Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1-7/4/19

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Πρόκειται για μία εβδομάδα όπου το βασικότερο γεγονός είναι η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 5 του μήνα. Ως γνωστό η Ν. Σελήνη προτρέπει και ευδοκιμεί τα νέα ξεκινήματα.

Επειδή πραγματοποιείται σε ζώδιο της φωτιάς και παρορμητικό υπάρχει το ενδεχόμενο τα ξεκινήματα να έχουν βιαστικό χαρακτήρα καθώς το θάρρος, η ενέργεια και η αντοχή δεν λείπουν. Ετσι, θα πρέπει, για να μετατρέψουμε σε επιτυχία το εγχείρημα, να μην κάνουμε κινήσεις οι οποίες βασίζονται μόνο σε μία φλογερή ανάγκη να αγγίξουμε την επιτυχία.

Ας δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα από τα άστρα και πιο συγκεκριμένα από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού Κριού.

Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να προωθήσετε με επιτυχία τους στόχους σας, καθώς έχετε εύνοια σε ό,τι είναι καινούργιο έστω κι εάν το είχατε από καιρό κατά νου.

ΤΑΥΡΟΙ

Ισως η Ν. Σελήνη να σας φέρει λίγη μελαγχολία καθώς πραγματοποιείται στο 12* σας οίκο. Κάντε ενδοσκόπηση που θα σας φανεί χρήσιμη και έναν απολογισμό των τελευταίων δραστηριοτήτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αρης θα σας δώσει δύναμη, αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις που οδηγούν σε λάθη. Να είστε προσεκτικοί!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Πλούτωνας και Κρόνος απέναντί σας δίνουν σταθερές αξίες, αλλά σας βάζουν και σε μία δοκιμασία που στο τέλος σας εξελίσσει, αλλά μέσα από μία επώδυνη διαδικασία.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Εχετε ευκαιρίες για να ανοίξετε τα φτερά σας και να τολμήσετε πράγματα που δεν είχατε φανταστεί ούτε στα καλύτερά σας όνειρα. Πολύ καλά τα οικονομικά σας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 τυχερά ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2019!


ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Βιώνετε αρκετή πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις της καριέρας σας, αλλά και της οικογενειακής εστίας, τα άτομα της οποίας σας χρειάζονται και  έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες σας που θα δώσετε απλόχερα όπως πάντα.

ΖΥΓΟΙ

Ανακαλύπτετε στο περιβάλλον σας ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά στρέφετε το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο και στην οικογενειακή ζωή διότι αυτοί έχουν απαιτήσεις από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ετοιμαστείτε να δεχτείτε αλλαγές με τον Ουρανό απέναντί σας. Να είστε ψύχραιμοι καθότι ο Ουρανός φέρνει αλλαγές που εσείς οι ίδιοι έχετε αναζητήσει εσωτερικά.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Στην καρδιά της Ανοιξης η ένταση χτυπάει κόκκινο και πολλές φορές μετατρέπεται σε υπερένταση. Βρίσκεστε σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας. Ηρεμήστε!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Είστε γενικώς πολύ δοτικοί με τα άτομα του περίγυρου σας. Να είστε προσεκτικοί διότι κάποιος μπορεί να κλέψει την καρδιά σας και να σας γοητεύσει παράφορα. Καλό είναι και αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Με τονισμένη αυτοπεποίθηση η εβδομάδα θα αποδειχτεί εξαιρετικά δημιουργική για εσάς. Η οικογενειακή σας ζωή διακατέχεται από αστάθεια καθώς ο Ουρανός διανύει το ζώδιο του Ταύρου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και η εβδομάδα φέρνει ερωτικές συγκινήσεις εσείς θα νοιώσετε συναισθηματική πίεση. Ισως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα θέλατε. «Κάντε υπομονή ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός».

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…