Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19-25/11/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει στις 19 του μήνα με το τετράγωνο του Άρη Δία που θεωρείται μία αρνητική όψη. Όπως ισχυρίζομαι πολλές φορές δεν πρέπει να μας τρομάζουν τα αρνητικά αστρολογικά φαινόμενα καθόλου. Ό,τι έρχεται στη ζωή μας έχει ως μοναδικό σκοπό την εξέλιξή μας, η οποία επιτυγχάνεται μόνο μέσα από τις δυσοίωνες καταστάσεις.

Την Τρίτη 20 του μήνα  ο Άρης κάνει το τέλειο  τετράγωνο που λειτουργεί λίγες μέρες πριν και μετά.

Την Τετάρτη 21/11 η Σελήνη στον Ταύρο προάγει τη διεκπεραίωση οικονομικών θεμάτων.

Την Πέμπτη ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και αλλάζει το σκηνικό. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο χαρούμενη και πιο ανέμελη.

Την Παρασκευή 23 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 0* 52’ των Διδύμων που προσδίδει μία υπέροχη διάθεση καθότι βρισκόμαστε εν όψει των εορτών. Το Σάββατο έχουμε την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου.

Την Κυριακή 25/11 ο Ποσειδώνας επιστρέφει μετά από 5 μήνες σε ορθή φορά και μας φέρνει συμπόνια, ψευδαισθήσεις όλα λίγο μπερδεμένα.

Ας δούμε τώρα  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Ο Άρης στους Ιχθείς δηλαδή  στο 12* οίκο σας δίνει μία νωθρότητα και σας εμποδίζει να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί στην υγεία σας καθότι οι κλιματολογικές συνθήκες ευνοούν τις ιώσεις. Μην απελπίζεστε για τίποτε διότι έχετε ένα δυναμικό που λίγα ζώδια διαθέτουν. Προσοχή στις υπερβολές του Δία στο φιλικό για σας ζώδιο του Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΙ

Επειδή ως γνωστό τα οικονομικά είναι πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας οι σχέσεις σας επηρεάζονται από αυτά. Προσπαθήστε να δείτε τι κρύβεται πίσω από τις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην  ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που δηλώνουν ότι σας χρειάζονται.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύθοι και αλήθειες για τα… παρεξηγημένα ζώδια!

______________________

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις ποθητές αλλαγές στη ζωή σας και νέα ξεκινήματα σε προσωπικό σας επίπεδο. Προσέξτε να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας και τις δυνατότητες του συντρόφου σας. Σας διακατέχει ένας ασυγκράτητος ενθουσιασμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα αποτελέσει την κορύφωση της πιεστικής κατάστασης μέσα στην οποία θα νοιώσετε παγιδευμένοι με τάση απομόνωσης. Από την άλλη, όμως, ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του έχει ως αποτέλεσμα υποσχέσεις, συζητήσεις και μηνύματα να γίνονται κουβάρι, που εμποδίζει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Επειδή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, επομένως επηρεάζει τον τομέα των φίλων, προβληματίζεστε σχετικά με την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Έχετε την τάση να θυσιάζεστε για τους άλλους, γιατί επιθυμείτε να είστε αρεστοί και αγαπητοί σ’ όλον τον κόσμο.  Αυτό, όμως, μπορεί να σας κουράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…