Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18-24/2/19

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Μία εβδομάδα όπου πραγματοποιούνται πολλές πλανητικές όψεις με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Και ξεκινάμε στις 18 του μήνα τη Δευτέρα που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού που θα μας φέρει απρόσμενες καταστάσεις και εκπλήξεις.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει Σύνοδο με τον Κρόνο που φέρνει σταθερότητα και προφανώς επισημοποίηση στις σχέσεις. Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να φέρει και χωρισμούς και παγωνιά στις σχέσεις. Όλα είναι πιθανά τελικά. Δεν πρέπει να φοβόμαστε και να απελπιζόμαστε.

Την Τρίτη ο  Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς όπου ήδη ευρίσκεται ο Ερμής. Σ’ αυτή τη θέση το συναίσθημα είναι πιο τρυφερό και πιο γλυκό, όπως είναι το χαρακτηριστικό των Ψαριών.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο. Αρχίζει ένας νέος κύκλος σε καταστάσεις που φαινόταν ότι ήταν τελειωμένες.  Αυτή η Πανσέληνος = Υπερσελήνη βρίσκεται πολύ κοντά στο περίγειο  δηλαδή στην μικρότερη απόσταση από τη Γη.

Η Σύνοδος Άρη Ποσειδώνα ενδυναμώνει τη διαίσθηση και προσδίδει έμπνευση στους καλλιτέχνες. Ιδέες πολλές και ενδιαφέρουσες δίνει η όψη Ερμή Κρόνου.

Την Παρασκευή στις 22 του μήνα το τετράγωνο Ερμή Δία προσδίδει αισιοδοξία από τη μια, αλλά μπορεί να δοθούν υποσχέσεις που δεν τηρούνται από την άλλη.

Το Σάββατο 23 του μήνα οι επαφές και οι γνωριμίες, καθώς και ο Έρωτας, χτυπά κόκκινο. Την Κυριακή κυριαρχεί το πάθος, όπως και την προηγούμενη μέρα.

Ας δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα από τα άστρα και από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την 19 του μήνα στον άξονα Παρθένου Ιχθύων το πιο σημαντικό πλανητικό φαινόμενο της εβδομάδας.

Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 τυχερά ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2019!


ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου Ιχθύων φέρνει αρκετή κούραση στον επαγγελματικό στίβο. Αυτό έχει ως συνέπεια να έχετε την τάση να αναβάλλετε τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Εξαιρετικά ευνοϊκή η Πανσέληνος για εσάς. Μπορείτε να προωθήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Σύμμαχοί σας οι φίλοι και ο/η σύντροφός σας. Επειδή βρίσκεται πολύ κοντά ο Ουρανός μπορεί να έχετε θετικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος αυτή ρίχνει το φως στο δίλημμα που έχετε αυτήν την περίοδο. Επιθυμείτε να δοθείτε στον επαγγελματικό στίβο, αλλά οι ανάγκες της οικογενειακής εστίας σας εμποδίζουν. Η Πανσέληνος ενισχύει αυτό το δίλημμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου Ιχθύων επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί το Μάιο. Ευνοεί την καθημερινότητά σας, τη σχέση σας και οτιδήποτε αναφέρεται  με γραπτά, εμπόριο και επικοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…