Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 17-23/12/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η τελευταία εβδομάδα πριν τις εορτές όπου η ατμόσφαιρα είναι χαρμόσυνη και όλοι τρέχουν για να  ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες πριν από το τέλος της χρονιάς. Πολλές προσκλήσεις για ψυχαγωγία αν και το πραγματικό μήνυμα είναι η προετοιμασία για να δεχτούμε τον Κύριό μας.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία  δυναμική Σελήνη στον Κριό που μας δίνει την ώθηση να ξεκινήσουμε νέα πράγματα η να ολοκληρώσουμε αυτά που εκκρεμούν. Μας χαρίζει εξαιρετική ενέργεια και όρεξη για ζωή.

Την Τρίτη εξακολουθεί ο ζωηρός ρυθμός και αποβαίνει δημιουργική. Οι στόχοι μας θα ικανοποιηθούν.

Την Τετάρτη θα έχουμε ευεξία και τη βοήθεια ισχυρών ατόμων. Δεν έχουμε παρά να ζητήσουμε βοήθεια και χάρες.

Την Πέμπτη πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ήλιου Ουρανού που μπορεί να φέρει απρόσμενες σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας, προϊόν δικής μας βούλησης.

Την Παρασκευή πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα που ευνοεί όχι μόνο την αισθηματική ζωή, αλλά και τα οικονομικά θέματα. Είναι πολύ σημαντική ημέρα καθώς είναι η χειμερινή ισημερία.

Το Σάββατο ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω. Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο (στην Πανσέληνο η Σελήνη βρίσκεται πάντα στο απέναντι ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος).

Ας δούμε τώρα  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από την τελευταία πανσέληνο της χρονιάς. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύθοι και αλήθειες για τα… παρεξηγημένα ζώδια!

______________________

ΚΡΙΟΙ

Τα άστρα υπόσχονται πολλά γι αυτήν την εβδομάδα. Έχετε περάσει πολύ δύσκολα. Ήρθε η ώρα να ανακουφιστείτε. Θα προβληματιστείτε λίγο με την Πανσέληνο. Δεν ξέρετε τι να επιλέξετε μεταξύ καριέρας και οικογενειακής εστίας. Θα την βρείτε τη λύση.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου σας βγάζει τον καλύτερο εαυτό. Γίνεστε τρυφεροί απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντος σας. Μπορεί να επισκεφτείτε συγγενείς και φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία βελτίωση στα οικονομικά σας μπορεί να φέρει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου. Επειδή θα νοιώσετε εύρωστοι μπορεί να παρασυρθείτε σε αλόγιστες δαπάνες. Να είστε προσεκτικοί. Ο Ερμής, ο Ηλιος και ο Δίας στον Τοξότη σας ευνοούν και το νοιώθετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…