Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 16 – 22/7/19

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Αυτή η εβδομάδα του Ιουλίου χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την 16/7 και κυρίως για τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερου στην 24΄04’ μοίρα.

Ταυτόχρονα έχουμε τη Σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, η οποία υλοποιήθηκε την 2/7, επομένως τα γεγονότα συνεχίζονται. Τα συναισθήματα που θα κυριαρχήσουν είναι η επιθετικότητα, η εριστική διάθεση και η έντονη ζήλια.

Η κατάσταση θα βελτιωθεί από τις 18 του μήνα καθότι το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα δείχνει αγάπη και αλληλεγγύη.

Στις 19 ημέρα Παρασκευή ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Καρκίνο. Θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ οικογενειών. Ενδέχεται οι παρεξηγήσεις λόγω συναισθημάτων να πολλαπλασιαστούν.

Ας δούμε  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα από τα άστρα. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Στην αρχή της εβδομάδας όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω θα έχετε ζωηρά διλήμματα και ίσως παγιδευτείτε στο  παρελθόν και επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Προσοχή στη σχέση σας με άτομα κύρους, με την καριέρα και το νόμο.

ΤΑΥΡΟΙ

Μην επενδύετε σε άτομα, έστω και εάν είναι κοντινά σας, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να σας απογοητεύσουν γύρω στις 19 του μήνα και να φανούν ακατάλληλοι των προσδοκιών σας. Μία απόφαση που αφορά τις σπουδές σας μπορεί να παρθεί και να έχει σοφία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή του κυβερνήτη του ζωδίου σας κάποια πράγματα μπορεί να καθυστερήσουν και να μην εξελιχτούν όπως θα θέλατε. Υπομονή είναι η λέξη κλειδί που επιβάλλει ο Ερμής και εσείς δυσκολεύεστε να την υιοθετήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει τη σχέση σας στο γάμο ή με το σύντροφό σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να επαναπροσδιορίσετε τα δεδομένα σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα μπορεί να φέρει μία εξελικτική πορεία. Επίσης μπορεί να είστε αθεράπευτα ρομαντικοί.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Μπορεί να πετύχετε το στόχο σας που θεωρούσατε ανέφικτο. Στηρίζεστε στις δυνάμεις σας. Σε αυτό σας βοηθάει ο Αρης στο ζώδιό σας που μερικές φορές σας προσδίδει τόση ενέργεια που μπορεί να μεταφραστεί σε επιθετικότητα. Προσοχή στα λόγια σας και στην υγεία σας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι κάνουν τα 12 ζώδια ένα βαρετό βράδυ;


ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Μπορεί μία φιλία να μετατραπεί σε έρωτα. Τι ποιο ωραίο από αυτό το συναίσθημα; Προσοχή σε πιθανές ανατροπές των σχεδίων σας, καθότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει πρωτίστως εσάς. Φιλόδοξα σχέδια αναφορικά με μακρινά ταξίδια ή σπουδές μπορεί να πραγματοποιηθούν.

ΖΥΓΟΙ

Η στήριξη φίλων και η επίτευξη των στόχων σας θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να τονιστεί η αυτοπεποίθησή σας. Γύρω από τις 16 του μήνα, ημέρα που πραγματοποιείται η έκλειψη, ενδέχεται να έχετε προβλήματα με άτομα της οικογενειακής εστίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Για σας τους Σκορπιούς και κυρίως για τους γεννημένους τον Οκτώβριο ενδέχεται να έρθετε σε ρήξη με άτομα που αγαπάτε και να φτάσετε έως και στο χωρισμό που θα προκύψει με επαναστατικό τρόπο. Έστω και εάν έχετε επαγγελματικές σκοτούρες, απολαμβάνετε τον έρωτα στο μεγαλείο του.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Αρης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις. Τα θέματα υγείας σας απασχολούν. Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε εξετάσεις για να φύγουν όλες οι φοβίες γύρω από αυτό το τόσο σοβαρό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Πολλοί από εσάς προσπαθείτε να ξεμπλοκάρετε από το παρελθόν, ενώ άλλοι περιμένετε να δοκιμαστούν οι αντοχές σας, η υπομονή σας και οι αξίες σας. Στις 16/7 με την έκλειψη στο ζώδιό σας, θα κορυφωθούν οι ευαισθησίες σας και τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ο Ερμής δεν βοηθάει να συγκεντρωθείτε και να συγκροτήσετε τη σκέψη σας. Δεν φέρεστε λογικά. Οι δύο εκλείψεις σας έχουν παρασύρει. Προσοχή στις παρορμήσεις. Τελικά βλέπετε φως στο τούνελ και διαπιστώνετε ότι έχετε πολύ κόσμο γύρω σας που σας αγαπά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δύο εκλείψεις στις 2 και 16 Ιουλίου δεν είναι δυσαρμονικές με το ζώδιό σας. Αντίθετα φουντώνουν τα ερωτικά πάθη και η διάθεσή σας ανεβαίνει όταν βρίσκεστε κοντά σε άτομα που σας αγαπούν. Ο έρωτας θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη σε κάθε σας δραστηριότητα.

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…