Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13-19/5/19

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τα ζώδια του νερού όπως Ιχθείς, Καρκίνους και Σκορπιούς καθώς και τα Λιοντάρια των τελευταίων ημερών.

Η Δευτέρα είναι μία ημέρα με ισχυρές δονήσεις. Πρέπει, όμως, να προσέξουμε τις υπερβολές στις οποίες μπορεί να μας παρασύρει η αισιοδοξία.

Η Τρίτη είναι μία ημέρα που μπορεί να μας προσφέρει πολλά, αρκεί να ξέρουμε να επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες.

Την Τετάρτη η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει έως την 8 Ιουνίου και θα ευνοήσει οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

Η Πέμπτη είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για επικοινωνία αφού ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει έως την 1 Ιουλίου.

Την Παρασκευή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε τις υπερβολές σε κάθε τομέα.

Το Σάββατο πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 27* 39^ του Σκορπιού όπου θα αποκαλυφτούν κρυφά μυστικά. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο Ερμή Πλούτωνα, το οποίο θα ευνοήσει συνομιλίες και θα φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες. Έτσι θα αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες.

Αυτή η Πανσέληνος έχει σχέση με τη ψυχική υγεία. Είναι χρήσιμο να γίνουν κινήσεις υπέρ της πρόληψης η της θεραπείας σε αυτόν τον τομέα. Οι υποθέσεις αποκτούν γρήγορο ρυθμό και οι επαφές και συζητήσεις αποδίδουν.

Ο Άρης και ο Δίας σε αντίθεση ανοίγουν την αυλαία της εβδομάδας και προειδοποιούν για πολλές μικρές ή και μεγάλες εκρήξεις! Οι όψεις του Άρη με τον Δία είναι από τις πλέον φορτισμένες ενεργειακά, πυροδοτώντας πολλές καταστάσεις, απρόσμενα και ξαφνικά!

Είναι αυτή η μικρή σπίθα που σιγοκαίει εδώ και κάποιον καιρό και απότομα θεριεύει και κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι μέρες δεν προσφέρονται καθόλου, ούτε για υπερβάσεις, ούτε και για να ξεπερνάς τα όρια που έχεις, γιατί το “μπαρούτι” που σκορπίζουν αυτοί οι δύο είναι πολύ εύκολο να πάθει ανάφλεξη! Οι δύο αυτοί πλανήτες θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά μας θέματα, όσο και σε συλλογικό επίπεδο χώρες που επηρεάζονται από την όψη τους.

Ας δούμε  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα από τα άστρα. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε οικονομικά θέματα. Κι αυτό οφείλεται στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού που είναι και τα 2 ζώδια του σταθερού σταυρού.

ΤΑΥΡΟΙ

Το συναίσθημα είναι αυτό που περισσότερο σας ενδιαφέρει, καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού. Φυσικά δεν σας αφήνει καθόλου αδιάφορους το οικονομικό κομμάτι που είναι το κύριό σας μέλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα υγείας είναι αυτά που σας απασχολούν, καθώς έχετε ξεφύγει κατά την πασχαλινή περίοδο και τώρα προσπαθείτε να συμμαζέψετε αυτά που χαλάσατε. Είστε λίγο εσωστρεφείς αισθηματικά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα 4 ζώδια έχουν την επιτυχία «στο τσεπάκι» τους!


ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Το ερωτικό σας ένστικτο έχει αφυπνιστεί και ψάχνετε σύντροφο όσοι από εσάς είστε μόνοι. Μην χάνετε την ελπίδα σας διότι τα άστρα είναι σύμμαχοί σας. Στο φιλικό περιβάλλον εστιάστε την προσοχή σας.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Δίλημμα ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις απαιτήσεις της  καριέρας σας βάζει η Πανσέληνος. Η ανάδρομη πορεία του Δία λειτουργεί λίγο ως τροχοπέδη στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ελκεστε από το διαφορετικό και σας εξιτάρει το καινούργιο. Ο Ουρανός στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου σας έχει αφυπνίσει ασυνήθιστα συναισθήματα, ίσως για ένα άτομο πολύ εκκεντρικό.

ΖΥΓΟΙ

Οι συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες έχουν σχέση κυρίως με τα οικονομικά σας, τα οποία ευνοούνται. Ασυνήθιστες ιδέες μπορεί να δώσουν έξυπνες λύσεις στα προβλήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Οι συζητήσεις γύρω από τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει θέματα συντροφικότητας στο επίκεντρο των συζητήσεών σας. Η Πανσέληνος σας φέρνει σε αντιπαράθεση με τα δικά σας θέλω και εκείνα του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοούνται και μάλιστα μπορεί να συνεργαστείτε με άτομα ανοιχτόμυαλα σαν κι εσάς. Στο τέλος της εβδομάδας προτιμάτε τη συντροφιά του εαυτού σας, πράγμα ασυνήθιστο για εσάς τους ζωηρούς και χαρούμενους Τοξότες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Δύσκολο για εσάς να παίρνετε ρίσκα. Κι όμως αυτήν την περίοδο και συγκεκριμένα αυτήν την εβδομάδα μπορεί να βιώσετε έναν έρωτα πολύ ισχυρό χωρίς διάρκεια, αλλά με την προοπτική να σας δώσει μαθήματα χρήσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας φέρει κοντά άτομα της οικογενειακής εστίας που θα σας προσφέρουν μεγάλη θαλπωρή. Θα ενθουσιαστείτε με κάποια εκδήλωση ή οικογενειακή συγκέντρωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σας αφυπνίζει ξαφνικά ασυνήθιστα συναισθήματα για ένα άτομο του περιβάλλοντός σας. Γίνεστε στοργικοί απέναντι στα άτομα αυτά που σας περιβάλλουν και παίρνετε ικανοποίηση από τη χαρά τους.

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…