Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13 – 19/11/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας είναι το πάθος που δημιουργεί ο Σκορπιός, το πιο ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, το οποίο ενισχύεται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία. Η Αφροδίτη δεν είναι μόνον ο πλανήτης του έρωτα, αλλά και των οικονομικών. Άρα αυτή η όψη θα φέρει και οικονομικά οφέλη.

Τη Δευτέρα 13 του μήνα το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα φέρνει εξαπατήσεις και λανθασμένες αξιολογήσεις των πραγμάτων και των ατόμων που συναντάμε. Χρειάζεται, λοιπόν, λίγη προσοχή. Ίσως πρέπει να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό μας.

Η εβδομάδα θα κυλήσει με ερωτική διάθεση, αλλά και με εντάσεις, τις οποίες μπορούμε να αποφύγουμε εφόσον γνωρίζουμε ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Την Παρασκευή στις 17 του μήνα πραγματοποιείται το εξάγωνο (θετική όψη)  του Ερμή με τον Άρη. Εδώ μπορεί να υπάρξουν συμφωνίες και ο λόγος να είναι κοφτερός, αλλά με  σωστή απόδοση.

Το Σάββατο 18 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η  Ν. Σελήνη  στο ζώδιο του Σκορπιού. Έχουμε πει επανειλημμένα ότι η Ν. Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Στην προκειμένη περίπτωση,  καθώς ο Σκορπιός είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού,  ό,τι ξεκινήσουμε το Σάββατο θα έχει μακροβιότητα.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή του με τον Ουρανό, που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα ημέρα Κυριακή, απαιτεί προσοχή καθώς δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα με εντάσεις και πιθανή βία.

Ας εξετάσουμε την επιρροή που θα έχουν τα άστρα για  κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί τη ρύθμιση πάνω στα οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους. Οι σχέσεις σας μπορεί να επαναπροσδιοριστούν με βάση τα οικονομικά δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Σκορπιό θα επηρεάσει τις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από κάτι που σας καταπιέζει. Προφανώς να κάνετε μία νέα αρχή στο γάμο σας ή σε μία συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας αυτή η εβδομάδα που μπορεί να σας δώσει λύσεις σε θέματα υγείας. Επίσης εάν είστε άνεργοι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρείτε εργασία  με καλές προοπτικές που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Σκορπιό θα σας φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας και θα διευρύνει το περίγυρο σας. Μπορεί να ψυχαγωγηθείτε και να κάνετε δημιουργικά σχέδια που θα ευοδωθούν.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Μία μετακόμιση μπορεί να προκύψει από το πουθενά και να σας ανανεώσει. Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να έχουν τα νέα ζευγάρια που μπορεί να δουν την αύξηση των μελών της οικογενειακής εστίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσετε με αυτή τη Ν. Σελήνη. Να ασχοληθείτε με τη συγγραφή η να σχεδιάσετε ένα ταξίδι αναψυχής. Πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα νέο ευχάριστο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΙ

Μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες όχι μόνο με τη Ν. Σελήνη, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Όμως μην ξεχνάτε ποτέ το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Βρίσκεστε στον μήνα των γενεθλίων σας και όλα βαίνουν προς το καλύτερο. Από τη διάθεσή σας έως την υλοποίηση των στόχων σας. Σας δίνονται ευκαιρίες για να ανανεωθείτε και να βελτιώσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Ν. Σελήνη αυτή τη φορά σας καλεί να σοβαρευτείτε και να κάνετε ενδοσκόπηση που κάνετε σπάνια. Μπορεί να επιθυμήσετε τη συντροφιά του εαυτού σας, πράγμα το οποίο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σας και να σας δώσουν χαρά. Προφανώς να έχετε ανάγκη να διευρύνετε τον αριθμό του περίγυρου σας και αυτό να το πετύχετε με τη Ν. Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ο επαγγελματικός στίβος κυρίως για εσείς που είστε ελεύθεροι  επαγγελματίες ευνοείται ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα. Προφανώς ένα άτομο κύρους θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μεγάλη επιθυμία θα σημειωθεί από μέρους σας για να διευρύνετε τις γνώσεις σας με ανώτερες σπουδές. Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό γι αυτό το λόγο. Θα έχετε ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…