Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 11 – 17/12/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η εβδομάδα πρέπει να ξεκινήσει με τη δική μας αισιόδοξη ματιά και την αναμονή εκπληκτικών θετικών γεγονότων. Καλωσορίζουμε  τον Άρη στο Σκορπιό που έκανε την πανηγυρική είσοδό του την Κυριακή 10 του μήνα. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνάει τον Κριό ενώ, παραδοσιακά και πριν ανακαλυφτεί ο Πλούτωνας, ήταν  κυβερνήτης του Σκορπιού. Τα αποτελέσματα του πλανήτη της δράσης και της έντασης μέσα στο βαθυστόχαστο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση έως τις 26 Ιανουαρίου 2018.

Ο Άρης πυροδοτεί πάθη, επιθυμίες καθώς και συναισθήματα που συνήθως παραμένουν κρυφά. Η μυστικοπάθεια και η υπόγεια ενέργεια του Σκορπιού ενισχύεται από την παρουσία του Άρη. Φυσικά δεν πρέπει να ανησυχούμε καθότι προκαλούμε μόνοι μας την αρνητικότητα.

Η εβδομάδα ξεκινάει με την εργατική Σελήνη στην Παρθένο, η οποία ενδείκνυται για εργασίες που απαιτούν σχολαστικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι άριστη για να οργανώσουμε με επιμέλεια την καθημερινότητα και να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες. Ιδανική για ιατρικές εξετάσεις, για έναρξη υγιεινής διατροφής και γενικής καθαριότητας.

Στην αρχή της εβδομάδας επίσης το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού θα φέρει νέες ιδέες που θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις στα περίπλοκα προβλήματα.

Την Τετάρτη 13/12 πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που δεν ευνοεί την επικοινωνία, καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά ευνοεί τις συζητήσεις για να επιτευχθεί η ταύτιση απόψεων.

Την Παρασκευή 15/12 η σύνοδος Ερμή Αφροδίτη ευνοεί συναντήσεις και επαφές καθώς και επιστροφές ατόμων (εραστών, φίλων και συγγενών) με τα οποία ίσως είχαμε πικραθεί στο παρελθόν.

Το Σάββατο 16/12 το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού φέρνει απρόσμενες αλλαγές που μας οδηγούν στην επιτυχία των σχεδίων μας.

Την Κυριακή 17/12 μέσα σένα εορταστικό και λαμπερό κλίμα και με μία αισιόδοξη Σελήνη στον Τοξότη θα ταξιδέψουμε γεωγραφικά και νοητικά θα σχεδιάσουμε ευχάριστες σύντομες αποδράσεις που θα ευφρανθεί η ψυχή μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσουν τα άστρα κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΙ

Ο Άρης στον Σκορπιό, κυβερνήτης σας, σάς ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση και ευνοεί τα οικονομικά σας, που τελευταία σας έχουν βυθίσει στην απαισιοδοξία. Αλλάξτε οπτική γωνία και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

ΤΑΥΡΟΙ

Είστε πειθαρχημένοι εκ φύσεως. Και αυτό θα σας βοηθήσει να φροντίσετε την υγεία σας και να περιορίσετε τις σπατάλες ενέργειας. Μην κάνετε καταχρήσεις και μην κουράζεστε πέραν των δυνατοτήτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο Σκορπιό σας καλεί να είστε πειθαρχημένοι, πράγμα που σας δυσκολεύει καθότι είστε ελεύθερο πνεύμα και δεν υποτάσσεστε σε κανόνες. Επιβάλλεται, όμως, να αλλάξετε συνήθειες για την καλή σας υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο Άρης στο φιλικό για σας ζώδιο του Σκορπιού σας χαρίζει πάθος και όρεξη για δράση σε όλους τους τομείς. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από την ευεργετική επίδραση των πλανητών για να περάσετε όμορφα.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Αν και διανύετε μία ευτυχή περίοδο ο Άρης στο Σκορπιό θα σας φέρει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή εστία. Προφανώς να αναγκαστείτε να φιλοξενήσετε άτομα που θα σας κουράσουν. Να το αποφύγετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Σαν καλό μυρμηγκάκι εργάζεστε εντατικά για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας κουράζουν. Αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη κι αυτό θα σας ανακουφίσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΙ

Σας συνιστώ να είστε πειθαρχημένοι και να μην ξεδώσετε στα πάθη που θα σας οδηγήσει ο Άρης στο Σκορπιό. Δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την αναμφισβήτητη ομορφιά σας εάν κάνετε καταχρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιό σας θα χαρίσει δυναμισμό και όρεξη για δράση. Με αποφασιστικότητα θα αντιμετωπίσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Προσέξτε μην οδηγηθείτε σε λάθη καθώς θα υπερχειλίζετε από αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Λίγη υπομονή ακόμη για σας τα χαρούμενα παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Φεύγει σε λίγες μέρες ο Κρόνος από το ζώδιό σας που σας δίδαξε πολλά και με περισσότερη σοφία μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον Άρη στο Σκορπιό που δεν είναι πολύ καλή θέση για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Άρης στο Σκορπιό αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητάς σας. Γίνεστε πιο κοινωνικοί και πιο ευχάριστοι στις παρέες όπου όλοι σας αναζητούν. Θα μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας εφόσον το επιδιώξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ο Άρης στο Σκορπιό και επομένως στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας γίνεται πιεστικός. Ίσως η κούραση και η εντατική εργασία σας φέρει εκνευρισμό που απαγορεύεται να διοχετεύσετε στα άτομα του επαγγελματικού στίβου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευτυχώς που ήρθε ο Άρης στο Σκορπιό και θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια πάθη και επιθυμίες που είχατε κρύψει εδώ και καιρό καθότι σας έλειπε το κουράγιο. Είστε σε μία εξαιρετικά δημιουργική φάση.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…