Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 10-17/12/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Ας δούμε τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα   10 – 17  Δεκεμβρίου  2018 για την οποία εύχομαι να είναι χαρούμενη, καλή, δημιουργική και ευλογημένη γεμάτη φως και Αγάπη.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία εργατική Σελήνη στον Αιγόκερω. Μπορείτε να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

Την Τρίτη θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία. Καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

Την Τετάρτη μπορείτε να προωθήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Ευνοούνται οι επαφές γενικότερα.

Την Πέμπτη πραγματοποιείται το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας. Ο Ερμής κάνει και πάλι την είσοδό του στον Τοξότη αυτή τη φορά σε ορθή πορεία. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο φιλική και αισιόδοξη.

Η Παρασκευή είναι μία όμορφη μέρα για την αισθηματική ζωή.

Και το Σάββατο επίσης ενδείκνυται για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα που σας αγαπούν.

Την Κυριακή πραγματοποιείται το εξάγωνο  της Αφροδίτης με τον Κρόνο που προσδίδει σοβαρότητα στις σχέσεις και μακροβιότητα. Μπορείτε να κάνετε πρόταση γάμου. Αναφορικά με τις συνεργασίες υπάρχει αξιοπιστία.

Ας δούμε τώρα  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Έχετε καλύτερη διάθεση για επικοινωνία και ανανέωση. Σ αυτό συνεισφέρει η ορθή πορεία του Ερμή που από την Πέμπτη κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Μπορεί να προγραμματίσετε ταξίδι στο εξωτερικό που θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε από τις δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΙ

Να ασχοληθείτε με τις οικονομικές εκκρεμότητες είτε εάν οφείλετε είτε εάν σας οφείλουν. Μπορείτε να ρυθμίσετε οικονομικά, φορολογικά, κληρονομικά θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει τον προηγούμενο μήνα εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 2 πιο έξυπνα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους!

______________________

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην  αρχή της εβδομάδας και καθ όλη αυτή την περίοδο με το Δία στο απέναντι ζώδιο σκέφτεστε σοβαρά τη σχέση σας και το γάμο. Την  ιστορία υποδαυλίζει η επιστροφή του κυβερνήτη σας σε ορθή πορεία και η έντονη επιθυμία σας για συντροφικότητα που σας διακατέχει αυτήν την εποχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Νοιώθετε ότι εάν δεν εκφράσετε τα απωθημένα σας θα πιεστείτε πάρα πολύ. Γι αυτό και τα λέτε έξω από τα δόντια. Με την ορθή πορεία του Ερμή μπορείτε να ξεδιαλύνετε πολλά πράγματα που ήταν μπλεγμένα σαν κουβάρι. Θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Αυτήν την εβδομάδα όλοι οι προβολείς θα είναι επάνω σας. Αυτό είναι το στοιχείο σας και σας συνιστώ να το απολαύσετε στο έπακρο. Θα σας τονίσει την αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να ανέβετε στον επαγγελματικό στίβο κυρίως εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας η καλλιτέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…