Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 26 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου 2019

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Αυτή η εβδομάδα  ξεκινάει με μία Σελήνη στον Καρκίνο που βρίσκεται στην κυριαρχία της, καθότι κυβερνά αυτό το ζώδιο. Είναι, όμως, αρκετά κυκλοθυμική και οι άνθρωποι, όσο διελαύνει τον ουρανό, λειτουργούν περισσότερο με το ένστικτο και το συναίσθημα, παρά με τετράγωνη  λογική.

Τονίζεται η ανάγκη για επιστροφή στην οικογενειακή εστία και γενικώς μας αρέσει να δουλεύουμε στο χώρο του σπιτιού. Είμαστε ευχαριστημένοι με τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και με τα συγγενικά άτομα.

Αυτή η εβδομάδα αρχίζει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που ευνοεί τις απρόσμενες γνωριμίες και γενικά τον Έρωτα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να υπάρξουν απρόσμενα κέρδη. Θα υπάρξουν άφθονη ενέργεια και νέες εξελίξεις. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξει επικριτική διάθεση, λόγω του Ήλιου στην Παρθένο.

Στις 29/8 κάνει την είσοδό του στην Παρθένο ο Ερμής, που είναι και κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Ευνοεί την επικοινωνία και την έναρξη μίας δίαιτας η επαγγελματικής δραστηριότητας.

Την Παρασκευή 30/8 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Ν. Σελήνη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου. Η επίδρασή της είναι σημαντική, αφού δίνει ώθηση ώστε να γίνουν σοβαρά νέα ξεκινήματα, τα οποία θα πάρουν απρόσμενη τροπή, αφού συμμετέχει και ο Ουρανός. Η ανάγκη σε νέες καταστάσεις θα είναι απρόβλεπτη και επιτακτική, ωστόσο εάν γίνουν με τάξη και λεπτομερείς κινήσεις υπόσχονται επιτυχία. Το γεγονός ότι συμμετέχει ο Αρης όσο και η Αφροδίτη δείχνει πως θα υπάρξουν αναδιαρθρώσεις σε πολιτικό επίπεδο, οι οποίες θα είναι μεν δημιουργικές, αλλά είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ερωτηματικά.

Η Σύνοδος Άρη Αφροδίτης θα φέρει νέα ξεκινήματα σε συναισθηματικό επίπεδο.  

Ας δούμε  πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα από τα άστρα.

Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Η Ν.Σελήνη στην Παρθένο είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μία δίαιτα, ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας και γιατί όχι να ξεκινήσετε μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Ν.Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σας αφυπνίσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον με ένα πρόσωπο που θα σας χαρίσει ασφάλεια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν ρήγματα στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ν.Σελήνη στην Παρθένο ενθαρύννει τα σχέδια που έχετε δρομολογήσει στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα σας δωθεί μια ψυχική ανάταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Ν.Σελήνη στην Παρθένο στην οποία συμμετέχει κι ο Ουρανός, φέρνει εκπλήξεις και επαναστατικές διαθέσεις που θα οδηγήσουν σε θετικά μονοπάτια.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Ν. Σελήνη στην Παρθένο φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σας, που είναι προϊόν του επαγγελματικού σας μόχθου.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Τα άστρα θα σας χαρίσουν ριζικές θετικές αλλαγές που θα σας χαροποιήσουν. Θα αποκτήσετε τόλμη για να κάνετε σπουδαία πράγματα.

ΖΥΓΟΙ

Πολλές αποκαλύψεις θα σας γίνουν εφ όσον συμμετέχει ο Ουρανός. Θα ανακαλύψετε ότι έχετε συναισθήματα που δεν φανταζόσασταν για άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Νέες φιλίες και νέες γνωριμίες θα γεμίσουν την ατζέντα σας με ραντεβού και συναντήσεις. Θα ανέβει η κοινωνικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Ν. Σελήνη στην Παρθένο και επομένως στην ακμή του ωροσκοπίου, σας ανοίγει δρόμους για επαγγελματική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εξαιρετικά θετική η Ν. Σελήνη για εσάς τους Αιγόκερους, καθότι θα έχετε θετικές εξελίξεις στα σχέδια που έχετε κατά νου εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία σειρά. Η Ν. Σελήνη σας ευνοεί ιδιαιτέρως.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε εσωστρεφείς και γίνεται δύσκολο να σας διαβάσει κάποιος. Αυτό, όμως, δυσχεραίνει την επικοινωνία. Μπορείτε να τη βελτιώσετε από τις 29/8, όπου ο Ερμής κάνει την είσοδό του σε θέση κυριαρχίας, όπως είναι η Παρθένος.

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…